haar

droogshampoo van batiste

Hallo Beauty’s,

Vandaag laat ik jullie MIJN favoriet zien van mijn haar stash. Het is de droogshampoo van batiste in de geur coconut & exotic tropical. Ik heb er meerdere geprobeerd maar kom altijd terug bij de tropical droogshampoo en waarom? lees dan snel veder voor het hele verhaal.

20160219_112552

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik ook de geur blush op mijn kaptafel heb staan maar dat is eigenlijk puur alleen omdat ik zo roze verslaafd ben ❤ want het kan namelijk met de geur niet tegen tropical op voor mij. De verpakking vind ik daarom ook vrolijk op de kaptafel staan met alle printjes die ze hebben is er voor iedereen wel een keuze. Zelfs als mijn vriend en ik met ons ochtend ritueel bezig zijn en ik sta mijn haar weer even een flinke boots te geven voor een werkdag komt hij altijd even snuiven in mijn haar, zelfs hij vind het zalig ruiken! .

20150716_131025

Zoals wij allemaal weten is het slecht om je haar te vaak te wassen en zou je het soms willen uitstellen, ook als je in tijd nood zit is dit echt de ideale oplossing om er alsnog fabuleus de deur uit te gaan. Voor deze problemen is er een droogschampoo ontwikkeld en zoals jullie al geraden hebben vertel ik vandaag hoe het werkt en waarom deze droogshampoo mijn kappershanden zo blij maakt.

20160219_112635

Het zijn eigenlijk drie simpele en snelle stappen die je doorloopt voor het perfecte resultaat:
1- Verdeel je haar in meerdere scheidingen en spray van een afstand (30 cm) de droogschampoo op de haar aanzet.
2- Masseer daarna de droogschampoo in je haren en laat het even zijn werk doen.
3- En als laatste stap wacht je 1 minuut en je daar is je “vers gewassen haar” coup voor vandaag.

Hieronder die je dat ik de batiste droogshampoo net heb aangebracht op het haar. Dit slaat wit uit maar je vervaagd het totdat je het niet meer ziet door middel van de massage die je geeft.

20160219_122952

hieronder kan je het verschil goed zien op de foto’s rechts is zonder de batiste droogshampoo en links in met de droogschampoo.

Ik hoor veel beauty’s erover dat veel droogshampoo een witte waas achterlaat op het haar, zeker met donker haar is dat erg zichtbaar. zoals je hierboven kan zien zit er geen witte waas op mijn haar, zeker niet als je het goed in masseert. Ik ben helemaal blij met mijn frisse coup en ook nog is de extra volume die het met zich mee geeft!

De batiste droogschampoo is bij meerdere winkels te verkrijgen en kosten €  4.79 euro per stuk. Een echte aanrader.

Liefs Soraya

 

 

Een gedachte over “droogshampoo van batiste

Reacties zijn gesloten.