haar

!arriba! hair chalk van essence

¡arriba! hair chalk van essence
20150727_142052
Ik was winkelen en kwam dit product in de schappen tegen. Ik houd van roze en zag mijn kans om dit bij mijn eigen haar te creëren het is helemaal ideaal voor zomerse feesten Ik ging vol moed aan de slag met dit product. Zoals je op de foto ziet wordt het bij mijn donkere haarkleur niet echt fel roze zoals ik had verwacht!
Je pakt een dun plukje van je haar en dat haal je door het soort kammetje heen wat de kleur afgeeft aan je haar dit kan je zo vaak herhalen als je zelf wilt als je tevreden bent met het resultaat spuit je er haarlak overheen . Je moet echter goed oppassen op je kleren en meubels want na afloop ondanks de handdoek die ik om mij heen had geslagen lag de gehele badkamer vol roze poeder en het is een werk om dit schoon te krijgen. Ik zou dit product niet snel aanraden aan iemand want het heeft de gehele dag afgegeven en het ziet eruit alsof je haar heel erg droog is wat ik persoonlijk een nadeel vind.

20150717_133832eindresultaat


Dit product van essence is te koop bij kruidvat voor € 4.99 euro

Liefs Soraya