make-up

Real techniques sculpting set limited edition

Hallo allemaal,

real techniques sculpting set bevat 3 kwasten en is een limited edition.
20150716_131144
Deze licht gewicht kwasten van real techniques zijn zeer zacht en vriendelijk in gebruik Door de 100% synthetische haren.
De set bevat o.a.
– sculpting brush
– fan brush
– setting brush

De sculpting Brush is een dikke kwast die schuin afgesneden is. Deze is ideaal voor het contouren van je gezicht Door de haren die dicht op elkaar staan pakt de kwast ook veel product op dit vind ik zelf altijd erg fijn.

Fan brush is een waaier deze wordt vooral gebruikt voor de “fall out” onder de ogen weg te vegen. Ik zelf gebruik hem om mijn neus te cotouren een snelle en makkelijke manier om een donkere lijn te zetten.

Setting brush is voor je highlighter aan te brengen cream / powder het kan allebei. Ik doe er vaak ook mijn blush mee aanbrengen op de wangen.

Ik ben zeer tevreden over deze kwasten set van realtechniques
Een echte aanrader voor iedereen die van goede kwasten houd, na het schoonmaken van mijn kwasten blijven de kwasten ook zacht aanvoelen.

Verkrijgbaar bij verschillende webshops voor € 29.99 Let op het is een limited edition dus wees er wel snel bij mocht je intresse gekregen hebben.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Real techniques sculpting set limited edition

Reacties zijn gesloten.