make-up

Chanel vitalumiere aqua foundation met spf 15

Hallo allemaal,

Chanel vitalumiere aqua ultra light skin perfecting makeup met spf 15

Na veel foundation gebruikt te hebben kom ik altijd op de vitalumiere terug. Deze is zeker nu geschikt voor het mooiere weer want er zit spf 15 in en dat beschermt tegen de zon en is op water basis. Hierdoor voelt het ook alsof je niks op je gezicht hebt zitten wat ik zelf heel erg prettig vind. Het is een meduim dekking op water substantie. Je moet het product schudden voordat je het gebruiken kan. Ik raad dit product altijd aan iedereen aan zo fijn in gebruik vind ik het zelf. Het bedenkt genoeg oneffenheden wat ik van een medium dekking verwacht en dat is  waar wij vrouwen altijd vrolijk van worden.

De vitalumiereaqua is bij een betere drogisterij te koop voor 39.50 per 30 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Chanel vitalumiere aqua foundation met spf 15

Reacties zijn gesloten.