haar

Jaguar silk flower mini set

Hallo allemaal,

Jaguar silk flower mini set
IMG_20150813_191515

Deze 2 mooie vakantie producten van jaguar ontbreken nooit in mijn koffer, deze lijn heet silk flower en heb ik al een paar jaar in bezit. en daarom dacht ik een tip voor iedereen die net zo graag als mij op reis gaat.

De stijltang ligt heerlijk in de hand en is 15 cm lang en met een licht gewicht van 81 gram is hij heerlijk in gebruik. Hij kan oplopen tot 185°c en styled daarom je haar ook erg goed. Dit komt door de keramische gecoate plaat de snoer is 24 meter lang.
De stijltang kost € 38.00 euro en daarbij zit ook een opberg etui wat bijgeleverd wordt wat weer handig is om het mee te vervoeren.

De föhn is tevens ook een prima handformaat van 15 cm lang en een gewicht van 210 gram. Het is ideaal omdat je kan kiezen voor 2 warmtebronnen plus een aparte koeltoets met een vermogen van 900 watt. Hierdoor heeft deze compacte fohn een power die je haar goed en snel droogt. De kabel is zeker lang genoeg door de snoer van 2.1 meter. Deze föhn kost € 49.00 euro

Ik heb ze al zeker 5 jaar in bezit en ben nog tevreden, ik gebruik deze producten altijd als ik van huis ga voor 1 nachtje of voor 1 week het maakt niet uit het zit altijd in mijn koffer.

deze producten zijn op meerdere webshops te verkrijgen.

Liefs Soraya