make-up

Benefit POREfessional primer

Hallo allemaal,

The POREfessional primer van benefit
IMG_20150817_155052

Deze kleurloze en olievrije primer van benefit doet de porien en lijntjes verminderen dit product is een van de bekendste van het merk. Ik heb er ook veel over gehoord en werd ook zelf erg nieuwsgierig daardoor. Nou heb ik de primer al een paar weken in huis en zelf getest. Je hebt een klein beetje nodig zo groot als een speldenkopje om het over je T-zone te smeren.
benefit primer geknipt

het glijd ook gemakkelijk over de huid doordat het product siliconen bevat (daar moet je wel tegen kunnen) het product ruikt tevens ook erg lekker dat moet ik er wel even bij vermelden. Mijn mening is dat ik dit product fijn vind want mijn make-up blijft lang zitten, maar ik zou dit alleen op de echte koude dagen van het jaar gebruiken. Ik vind het zelf zwaar op het gezicht liggen waardoor ik snel “transpireert” voor mijn gevoel en dat bevordert niet het resultaat voor de gehele dag.

Deze primer van benefit kost € 33.00 euro voor 22 ml en is exclusief te koop bij douglas

Liefs Soraya

Een gedachte over “Benefit POREfessional primer

Reacties zijn gesloten.