make-up

MAC select moisturecover concealer

Hallo allemaal,

Mac select moisturecover concealer
IMG_20150820_134631

Deze mooie Mac concealer kan worden gebruikt voor onder de ogen de kringen te verbergen of voor de puistjes op je gezicht je hoeft dit product niet altijd te combineren met foundation je kan ook enkel de concealer gebruiken. Je brengt het aan door de applicator stik te gebruiken dit kan direct op het gezicht zijn of op de bovenkant van je hand en het met een kwast aan te brengen. het is ook persoonlijk of je dit product met de vingers “inklopt” wat ik net wel even een mooier resultaat vind geven bij dit  product. Door de vloeibare concealer vind ik het persoonlijk erg makkelijk te blenden op mijn gezicht en het voelt tevens ook niet droog aan.
mac concealer geknipt
Kortom een product wat zijn werk goed doet en ook lang genoeg blijft zitten.

Mac is alleen te koop bij een van hun verkooppunt en kost € 17.00 euro voor 5 ml

Liefs Soraya

4 gedachten over “MAC select moisturecover concealer

Reacties zijn gesloten.