make-up

Benefit they’re real push up liner

Hallo allemaal,

They’re real push up liner.
IMG_20150828_103154
Ik het dit setje gekocht omdat de verkoopster dit aanraden nadat ik opzoek was naar een eyeliner.
20150918_135216
Ik kwam dol blij thuis en ging gelijk aan de slag met de nieuwe benefit producten. Het is een gelliner in een pen. Het heeft aan de bovenkant een schuin rubberen uiteinde met een gaatje erin, Door aan de onderkant te draaien komt de gel eruit. Ik raad aan 2 keer te draaien want met te veel liner kan je geen mooie lijn zetten. Ze beloven de kleur zwart en je krijgt ook echt een intense zwarte kleur ik merkte dat ik bij mijzelf niet een heel strak lijntje kon zetten het is wat hobbelig ik denk dat dat komt omdat het puntje zich niet helemaal vult met de liner. Maar ik ben wel zeer tevreden over hoe mooi het blijft zitten de gehele dag, je kan het ook alleen maar verwijderen met een eye makeup remover waterproof. op anderen getest vind ik dit product prima in gebruik.

20150918_135519
In het setje zat ook een remover bij om te proberen het doet zijn werk echt uitstekend en ik vind het ook een aangename geur hebben. Tevens ook voor een gevoelige huid prima te gebruiken. Deze zal ik zelf nogmaals kopen als ik door mijn te gebruikte reiniging heen ben.

20150918_135440
De mascara zat ook in het setje die ik gekocht had in de kleur zwart en vind ik een mooi effect geven aan de wimpers helaas vond ik het wel een groot borsteltje om echt mooi de kleine haartjes in de hoekjes mee te doen. Maar het effect wind het zeker. Deze zal ik nog een keertje kopen.

Dit setje van benefit is te koop bij douglas voor € 25.00 euro

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s