make-up

Kiko Milano Lipstick

Hallo allemaal,

Kiko Milano luminous chrome lipstick
IMG_20150830_123320

Deze lippenstift van kiko Milano is in de kleur candyroze
20150918_135808
ik vind de verpakking er luxe uit zien. Het bevat een huls die je aan de bovenkant naar beneden drukt zodat je de stick eruit kunt halen. Het bevat een roze glittering waar ik persoonlijk erg veel van houd. Het zijn zeer goed gepigmenteerde lipsticks het glijd ook zo over je lippen heen. Echter omdat het cream aanvoelt blijf ik persoonlijk erg met mij lippen spelen. De lippenstift blijft zo 3 uurtjes echt perfect zitten. Ik persoonlijk werk het altijd bij na het eten dus dat vind ik geen probleem bij deze lippenstift.

Het is te koop bij de kiko winkels en online in de webshop.
Het product bevat 3.5 gram en kost € 6.90 euro
Ik ben verkocht voor de prijs kwaliteit verhouding.

Liefs Soraya

5 gedachten over “Kiko Milano Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s