make-up

Dior crayon eyeliner waterproof

Hallo allemaal,

20150731_130026
Dior crayon eyeliner waterproof

De eyeliner van dior is in de kleur 094 noirtrinidad en wordt bijgeleverd met een zwarte puntenslijper het potlood bevat 2 kanten waarvan 1 de eyeliner is en waar aan de andere kant de sponsaplicator bevestigd zit. De kleur van dit potlood mocht voor mij wel wat intense zwart zijn, maar het zou ook goed tegen vocht kunnen en dat heb ik natuurlijk ook getest. Over deze resultaten ben ik tevreden, het blijft zitten en is ook echt wel waterproof te noemen. De sponsaplicator vind ik wel wat lastiger in gebruik het kost mij wel wat meer tijd om het mooi te blenden daarom gebruik ik liever een van mijn eigen kwasten die ik zelf in bezit heb.
de puntenslijper werkt perfect, kwaliteit is het zeker de slijper zit in mijn “meeneem” toilettasje en overleefd al een paar maanden mijn tas.

Dit dior product kost € 24.00 euro en is bij luxere drogisterijen en parfumeries te koop

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s