make-up

Make-up Cooking?

Hallo allemaal,

Er is al een tijdje een nieuwe trend waar ik het graag vandaag met jullie over wil hebben: Baking

Baking is nieuw voor het “grote” publiek, want baking wordt eigenlijk al jarenlang toegepast door de Drag Queens, tevens wordt het de laatste tijd veel toegepast bij visagiste’s. het word ook wel make-up Cooking genoemd.
Makeup Baking is een manier om een egaler en een wat dikkere laag make-up op je gezicht te krijgen. Het zorgt vooral voor een lift van je ‘under eye area’ en het geeft je gezicht een prachtig contour effect. Alsof je uren hebt lopen shapen. Maar dit is veel makkelijker om te doen en duurt ook niet zo lang. Ik ben blij verrast door het effect.

Hoe het werkt? ik ga het je nu vertellen!
Je brengt gewoon je foundation en concealer aan zoals je gewent bent, als je daarmee tevreden bent doe je het eraf poederen met een vrij dikke laag doorzichtig matterende poeder (translucent powder) wat ook een echte witte laag op het gezicht geeft. deze dikke laag laat je ongeveer 10 minuten op je gezicht “bakken”.
je brengt dit vooral aan onder het jukbeen, midden van je neusbrug, op je voorhoofd en je kin.
20151001_124255     20151001_124304het baking “proces”

Doordat je huid warmte afgeeft zorgt het ervoor dat je foundation en je concealer echt goed blijft zitten op de plek waar je al het poeder hebt aangebracht. Zodra je het doorzichtige poeder er voorzichtig vanaf poedert komt er een super egale en een lichtere huid je tegemoet. Het zorgt tevens ook direct voor een highlightend effect.
20151001_124452     20151001_125006het eindresultaat een egaal gezicht

Ik ben zeer verrast door dit effect, als je het juist toepast kost het ook niet extra veel tijd om deze manier toe te passen. Zelf gebruik ik op het moment de make-up studio transparant poeder.

Liefs Soraya

6 gedachten over “Make-up Cooking?

    1. Deze poeder kan je ook alleen voor het afpoederen gebruiken en hoef je dus niet 15 minuten laten zitten. Maar het effect was echt meer dan ik had verwacht. Zeker moeite waard. Liefs soraya

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s