make-up

Kruidvat professional kwastenreineging

Hallo allemaal,

Kruidvat was één van de eerste budget merken met een snel reiniging voor de kwasten.
20150731_130751
Je kunt je kwasten het beste schoonmaken met water, maar dat is een grote klus en neemt ook best wat tijd in beslag. Tevens duurt het ook enige tijd voordat ze weer droog zijn en je ze weer gebruiken kan. Ze zullen wel het schoonst worden op deze manier.

Het beste is om de reiniger op een tissue aan te brengen, en daarover met je kwasten te gaan totdat ze schoon zijn. en ze zijn voordat je het weet weer droog en klaar voor gebruik. Dit is een ideale manier op je kwasten te reinigen tussen al dat dagelijkse gebruik. Dit product bevat veel alcohol en zorgt dat de vele bacteriën snel gedood worden die op de kwasten zitten.

het is een prima alternatief als je op zoek bent naar een budget merk in plaats van een high-end product. Toch merk je wel dat bij een high-end product de reiniging net iets dieper is. maar wat wil je een fles van 200 ml kost dan ook maar € 2.99 euro

Liefs Soraya

bloglovin
facebook
instagram
twitter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s