persoonlijk

Mijn make-up wishlist

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik graag met jullie mijn wish-list delen. Sommige producten zijn nieuw in de collectie’s en andere producten zijn al een tijdje uit. kijken jullie mee?

1- Om te beginnen zou ik heel graag nog een keer de beroemde highlighter willen hebben van het merk BECCA Cosmetics in de kleur Moonstone.
€ 48.00
becca moonstone

2- bij de collectie van KIKO Milano de rebel romantic collectie de duo face brush
€ 13.90

Rebel Romantic face brush
Rebel Romantic face brush

3- KIKO milano midnight siren kabukikwast, en die etui vind ik helemaal leuk met al die glitters erop. krijg ook gelijk het kerstgevoel ervan. Tevens ook altijd leuk in je tas met andere producten erin.
€ 16.90

Midnight siren face brush
Midnight siren face brush

4- Chanel poeder Poudre universelle libre, is een transparante poeder voor het gladmakend effect van je make-up. ik als chanel fan heb hier wel hoge verwachtingen van.
€ 45.95
CHANEL-POEDER-POUDRE_UNIVERSELLE_LIBRE

5- MAC Cosmetics, er zijn hier een aantal verschillende oog kwasten die ik graag zou willen om mijn collectie uit te breiden.
mac

6- Van smashbox photo finish color correcting foundation primer, deze is mij ooit aangeraden en eigenlijk nooit vergeten dit product.
€ 33.50
Smashbox-Primer-Photo_Finish_Color_Correcting_Foundation_Adjust

7- YSL conture eye primer, dit is een basis zodat je oog-look langer blijft zitten, ben niet bekent maar heeft veel beloftes, en dat natuurlijk trekt mijn nieuwsgierigheid.
€ 30.95
Yves_Saint_Laurent-Oogmake_up-Couture_Eye_Primer

8- eylure kunstwimpers Naturalites double lashes, ik hou van het mooie effect wat extra wimpers met je ogen kunnen doen.
€ 8.49
Eylure-Naturalites-Double_Lashes_Nr_202

9- Bobbi brown shimmering brick, in de kleur Bronze, ik denk dat deze het beste bij mijn huid past.
€ 48.00
Bobbi_Brown-Blush-Shimmer_Brick

10- En als laatste zou ik een witte eyeliner willen zodat ik mijn oog optie’s groter kan laten lijken.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn make-up wishlist te zien, zo weet je waar ik voor aan het sparen ben en of wat voor vervanger ik wil kopen mocht mijn huidige product snel opgaan. hebben jullie ook een lijstje? zo ja wat is jou droom product nog?

Liefs Soraya

bloglovin
facebook
instagram
twitter
pinterest

2 gedachten over “Mijn make-up wishlist

Plaats een reactie