make-up

Yves Saint Lauren touche éclant radiant touch “concealer”

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie vertellen over een wonder product vind ik zelf, de touche éclant van YSL.

Officieel is het een highlighter stick en geen concealer. Mocht je erg veel donkere plekjes hebben voornamelijk rond de ogen zal dit product waarschijnlijk niet voldoende helpen zoals een echte concealer. Gebruik je concealer en dan deze YSL touche éclant stick erover heen. Gelukkig heb ik daar geen last van en is het voor mij echt voldoende om deze alleen te dragen.

YSL verpakking

De verpakking is zoals wij gewent zijn van YSL in een glimmend goud doosje and I love that! De stick zelf is ook van dezelfde goud kleurige. Erg chique en bij mijn persoonlijke smaak past het perfect. Het valt ook heerlijk op in je make-up tasje.
20150916_193339

Voor gebruik moet je een aantal keer draaien voordat er product uit de stick komt. Eenmaal gelukt is daarna 1 keer draaien vaak genoeg voor beide ogen. De haartjes zijn synthetische maar voelen erg zacht aan gelukkig.
Wist je dat dit een cultproduct is?
20150916_193414

Ik vind dit een geweldig product, het geeft mij een uitgerust en heldere uitdrukking de gedurende dag. Het blijft ook mooi op zijn plaats zitten het product en past ook mooi bij mijn huid. Er zijn 6 verschillende kleuren te verkrijgen. Dus waarschijnlijk voor velen van jullie een passende kleur te vinden.

De prijs is wel een tikje aan de dure kant want voor € 38.00 euro krijg je 2.5 ml. Maar nogmaals de kwaliteit is uitstekend.

Hebben jullie ervaring met deze YSL touche éclant? Want gebruiken jullie als concealer? Laat het mij weten in een reactie.

Liefs soraya

4 gedachten over “Yves Saint Lauren touche éclant radiant touch “concealer”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s