make-up

DUO wimperlijm

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik een review schrijven over wimperlijm, bij mijzelf vind ik het altijd lastig om het aan te brengen de nepwimpers. Maar met heel veel oefenen lukt het altijd toch weer en hoe beter het wordt. (ze zeggen niks voor niks de aanhouder wint).

duo plak

Deze lijm is een veilige latex-lijm waarmee je eventueel ook andere versieringen op je lichaam kunt plakken.

Wat ik zelf altijd doe is de wimpers uit de verpakking halen en de doorzichtige bovenkant daar een beetje lijm op leggen. Laat dit even rusten een aantal seconden zodat het beter gaat hechten, pak je wimpers met een pincet op en doe op de rand een dun laagje lijm let wel erg goed op de uiteinde dat daar ook genoeg zit (ik doe dit met de dop van mijn wenkbrauw potlood). Zelf laat ik dit gemiddeld 25 seconden drogen voordat ik het op mijn wimpers plak. Mocht je wimpers te groot zijn knip dan een stukje af. laat het eerst even hechten voordat je de wimpers in model gaat plakken.

Deze lijm droogt transparant op en is ook niet zichtbaar meer op de wimpers als het droog is. Deze lijm is van goede kwaliteit en blijft vaak ook de gehele dag of avond zitten en blijven je gênante opmerkingen bespaard zoals “je nepwimper zit los”.
Je kan de lijm verwijderen met oog make-up remover.

Deze lijm kost € 10.50 euro voor 7 gram, en is bij verschillende drogisterijen te koop.

Liefs Soraya

Een gedachte over “DUO wimperlijm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s