media·persoonlijk

opvouwbare fotostudio

Hallo allemaal,

Omdat mijn blog steeds een beetje beter word zoals ik dat ook zeer graag zou willen heb ik mijzelf getrakteerd toen ik door de xenos liep,
ja ik zag daar een fotostudio ideaal voor de producten die ik wil fotograferen. Hij is daarvoor prima van formaat (41x43x8)
20150916_170432

Het bevat 2 achterwanden in de kleuren blauw en grijs die je kan bevestigen met klittenband. De box zelf is van nylon gemaakt. Tevens zitten er ook 2 lampen bij die je op stekkers werken, een statief voor je camera en een nette opberg box waar alles in en aan vast zit.

20150916_170505        20150916_170625

De hoes vind ik zelf erg prettig omdat je alles bij elkaar hebt zitten in een ‘tas’. al vind ik de vakjes voor de lampen om te bergen wel erg smal.
De hoes kan je uitvouwen en dan bevind zich de nylon studio hier heb ik niks op aan te merken. Door middel deze aan elkaar te koppelen met klittenband blijft het ook goed zitten.

Echter de achterwanden waren erg gekreukeld en na het strijken werd het er niet minder op helaas. De lampen geven echt voldoende licht en kan je zelf naar eigen wenst verschuiven buiten de studio, PAS OP want het word erg heet en zijn niet meer vast te pakken en dat was bij mij al na zo 10 minuten.
20150916_184851

Alles bij elkaar ben ik tevreden over de kwaliteit en prijs verhouding en zal ik hem zeker ook veel gaan gebruiken. Natuurlijk word de kwaliteit van de foto’s er niet  beter op maar daar blijf ik natuurlijk ook aan werken.

Deze set is dus te koop bij xenos en kost € 34.99 euro.
Hoe maken jullie de foto’s? hebben jullie handige tips of ideeën?
of ergens ervaring mee?

Liefs Soraya

Ik zou het leuk vinden als je hier ook een kijkje neemt:
bloglovin

facebook
instagram
pinterest
twitter

Een gedachte over “opvouwbare fotostudio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s