geuren

burberry body

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik het over de geur van Burberry BODDY hebben, het is een geur die al een aantal jaar bestaat, echter maakt het mij niet uit of een geur nieuw is of niet. Ik vind het belangrijk dat het heerlijk ruikt. Zo was is een aantal weken geleden in de douglas en zag dit geurtje in de afprijs staan, natuurlijk moest ik even ruiken of het lekker was en ik was ter plekken verkocht en zo belande het luchtje in mijn winkel mandje bij de rest van de spulletjes. Ik had het wel al vaak in de schappen zien staan maar nooit de aandacht geven wat het eigenlijk wel verdient.

burbery body

de verpakking vind ik erg mooi, er is over nagedacht zoals bij velen geuren. Bijzonder aan deze vind ik de velen hoeken en de lange smalle fles.

de geur omarmt jou als het waren de gehele dag door, het is een lichte geur en dit zeggen ze zelf over de geur:
Het parfum opent met noten van verse groene absint, elegante perzik en geraffineerde fresia. Het bloemenboeket van natuurlijk rozenabsolu en iris mengt op milde wijze met de subtiele warme noten van sandelhout die gezamenlijk het hart van het parfum vormen. Houtachtig cashmeran, romige vanille, sensueel amber en muskus dienen als basis voor dit unieke en verleidelijke parfum.

Zelf vind ik dat ik de bloemen erg goed ruik, Tevens blijft de geur ook de gehele dag om je heen hangen. En de complimenten die ik krijg is altijd mooi meegenomen toch?
ondanks dat het weer verandert zal ik hier nog weken plezier van hebben.

vinden jullie dit geurtje ook lekker? of is het te zomers voor jullie om het nu nog te dragen?

Liefs Soraya

2 gedachten over “burberry body

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s