reineging·verzorging

douglas beauty system dbs complex

Hallo allemaal,

Niets is zo belangrijk dan je gezicht te reinigen iedere avond na een lange dag, helemaal als je make-up op gehad hebt die dag. Vandaar dat ik graag dit product van de douglas wil reviewen voor jullie. Zelf kan ik mij niet eens meer herinneren wanneer ik het voor het laatst “vergeten” ben te verwijderen van mijn gezicht. Ik gok op een jaartje of 7 á 8 jaar.

Deze douglas beauty system dbs complex gebruik ik nu ongeveer 9 weken. Ik heb mij deze laten adviseren in de douglas winkel omdat ik een budget merk zocht om te gebruiken op het moment omdat ik op 2 locatie’s leef. Ik zit vol in de verhuizing en al die verbouwingen vallen altijd tegen en daarom zijn wij ook nog lang niet klaar voordat wij erin kunnen trekken. Toch wou ik mijn gezicht niet gaan “verwaarlozen”  voor deze overbruggingsperiode.

20150916_193718

Deze verpakking is erg neutraal en wit met zilver van kleur. Wat overigens totaal onze kleuren zijn dus past ook nog is in het totaal plaatje :).

20150916_193842

Zie hierboven de ingrediënten van deze reiniging. Het product zelf is wit parelmoer van kleur.

Ik heb een gevoelige huid met veel roodheid in mijn gezicht zitten wat ik zelf erg vervelend vind omdat het ook snel reageert op deze koude dagen die er steeds meer aan zitten te komen. Nu gebruik ik het al 9 weken en ben ik er tevreden over. Ik gebruik dit product met water zodat het lekker gaat schuimen en het vuil makkelijk verwijdert. Mijn huid is er gelukkig rustig door gebleven waar ik mij wel zorgde om maakte maar dat was totaal niet nodig (ik heb geen allergie voor ingrëdieten)

3 gedachten over “douglas beauty system dbs complex

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s