make-up

chanel illusion d’ombre eyeshadow

Hallo allemaal,

Ik was foto’s aan het maken van wat nieuw producten of oudere producten die ik wilde gaan reviewen en nu sloeg het noodlot toe, mijn chanel illusion dómbre eyeshadow is stuk gevallen.
20151020_144224

Deze chanel oogschaduw is in de kleur 82 émerveillé heet het.
Deze heb ik al 2 jaar in bezit ongeveer en dat was mijn lief en leed, ik gebruikte deze als basis voordat ik mijn ooglook aanbracht.
20151020_145926

Zie hierboven de kleur op mijn hand, het is een soort koper kleur en zelf vind ik het een mooie basis vooral met de kleuren die ik dagelijks gebruik dat zijn roze en lichtbruine koper kleuren.

Helaas is hij net stuk gevallen en wordt het tijd om nieuwe te halen, ik hoop dat er een mooie bij de kerst collectie zit dit jaar.

hebben jullie ook wel is dat het stuk valt? wat doen jullie hieraan?

Liefs Soraya

3 gedachten over “chanel illusion d’ombre eyeshadow

  1. O, wat zonde! Ik heb wel eens op internet iets zien staat dat je de oogschadow als het ware opnieuw ”pressed”. Als je op Google zoekt naar ”broker eyeshadow fix” komt er van alles uit. Volgens mij is het wel vaak met alcohol, maar ik denk dat er ook andere manieren zijn. Het is allemaal thuis te doen met huis-tuin-en-keukenspullen. Hopelijk kan je ‘m alsnog een tweede leven geven!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s