make-up

Ook voor jou herkenbaar als je make-up draagt?

Hallo allemaal,

Het is iedereen wel een keertje over komen als je make-up draagt, dingen die nou eenmaal gebeuren en niet altijd leuk of handig zijn wat kan misgaan als je make-up draagt.
In deze blog ga ik jullie deze herkenbare irritatie’s vertellen benieuwd wat jullie ervan vinden allemaal.

1- Als je mascara gebruikt en klaar bent draai je het weer netjes in de huls, in plaats daarvan mis je deze en zit je gehele hand onder. (ja dat gebeurde vooral vroeger wel in mijn haast nog wel is een enkele keer)

2- Wat ook zo erg is als je net je natte mascara op je wimpers hebt gebracht, en dan moet niezen, ja hallo panda ogen en dag oog-look!! Gaan we maar weer opnieuw beginnen want vaak valt de oog-look niet meer te redden.

3- Deze is vooral in de koude maanden erg vervelend, zit je foundation er net helemaal goed op, krijg je een loopneus hallo tissue en dag foundation en krijg je er weer een rode neus voor terug. Ik zelf draag alleen concealer als ik verkouden ben want ik vind het een dikke NO GO en geen gezicht zo een kale plek op je gezicht.

4- Trek ook nooit je avondjurk aan of je witte truitje als je met make-up bezig bent, want er zit altijd op dat soort momenten make-up op. Moet dit toch in verband met je haren of wat anders vergeet geen handdoek voor te doen of tissues rond je hals te leggen.

5- Wat ik zelf nog regelmatig heb is een afdruk op mijn telefoon van mijn gezicht. Dit zijn van die dingen waar je van schrikt als je ophangt na een leuk gesprek met iemand.

6- Denk je eindelijk na weet ik hoeveel minuten klaar te zijn met je gezicht en ogen te reinigen en dan wordt je in de ochtend wakker en is alsnog je kussen vies of in mijn geval mijn ooglapje. Wat helemaal erg is als je een huilbui gehad hebt.

7- Ook worden de dagen weer kouder en ons zomerse kleur verdwijnt langzaam, je foundation past niet meer bij je huid terwijl het nog voor de helft gevuld zit met product.

8- Ik noem het wel eens waar is mijn gezicht gebleven, dan bedoel ik mijn make-up het is mijn tweede natuur, ik weiger ook zonder make-up de deur uit te gaan. Als het dan toch moet dan doe ik ieder geval mijn wenkbrauwen en mascara op anders lijk ik ziek ( hoor ik ook altijd van mijn familie dan). Maar omdat het zo gewoon is voel ik het niet altijd meer zitten of vergeet ik het gewoon. Na een lange werkdag of een vermoeide ochtend even lekker door je ogen wrijven is ook echt zo vervelend want zie dat maar weer op te lossen.

Ik ben benieuwd of jullie dingen herkennen?
Zo ja wat? of zijn er andere dingen? laat het mij weten in een reactie!

Liefs Soraya

Advertenties

2 gedachten over “Ook voor jou herkenbaar als je make-up draagt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s