geuren

Parfum flessen museum

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik het hebben over geuren, Het is erg persoonlijk en vind het altijd een gehele opgave om de juiste geur te kiezen in de winkel.

parfum

Nou ben ik al een aantal keer geweest naar het parfumflessenmuseum in Winkel.
Ik wil vandaag graag mijn bijzondere ervaring met jullie delen.parfum 1

Als eerste ben ik 4 keer heen geweest en het blijft leuk om deze dames op te zoeken die vol overtuiging met hun hart en passie te horen spreken over hoe het ontstaan is en om JOU een persoonlijk advies te geven, Helaas is het voor mij een beetje ver van huis af anders was ik zeker al vaker geweest.
Ook voor de mannen is het zeker interessant om mee te gaan met je vrouw/vriendin.
Ze hebben meer dan 900 stuks staan dus voor iedereen zijn ogen staat er wel wat moois tussen.

Bij binnenkomst wordt er een kopje koffie of thee aangeboden en gevraagd of je een rondleiding wilt volgen of zelf rond wilt lopen. De rondleiding zou ik zeker aanbevelen aan iedereen. Je krijgt het ontstaan te horen van parfum maar ook de ontwikkelingen door de jaren heen wat vroeger het doel ervan was en hoe het tegenwoordig gebruikt word. Ook hebben zij veel oude flesjes staan en ook van tegenwoordig, wat prachtig is om het verschil te zien. Bijna bij alle flesjes hebben zij ook een verhaal wat erbij hoort hoe leuk is dat?
Na de rondleiding mag je zelf gaan ruiken en wordt er via een geuren kaart naar jou perfecte parfum gezocht hier wordt ook echt de tijd voor genomen.
parfum 2

Er is ook een klein winkeltje waar je wat kan kopen. Zo heb ik de laatste keer wat miniaturen gekocht. Niet alles stond in de winkel en zijn ze wezen zoeken 1 uur veder en we waren 8 flesjes rijker en liep ik fluitend naar buiten toe.

Ik hoop dat ik jullie heb overgehaald om zeker een keertje heen te gaan. Maak er een leuk dagje van de omgeving is ook prachtig. Zeker als je in de buurt bent of woont mag het je niet ontgaan zijn deze ervaring.

Liefs Soraya

alle foto’s komen van het parfum flessen museum site af.
klik hier voor de site van het museum.

Een gedachte over “Parfum flessen museum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s