make-up·media

Findation?

Hallo allemaal,

Zoals gewoonlijk zat ik weer is te surfen op het internet, dit keer opzoek naar foundation, toen kwam ik op een site terecht wat echt geweldig is. Niet alle merken foundations zijn in de winkels te koop in nederland en soms hoor en zie ik een foundation die ik echt graag zou willen, maar ik twijfel altijd welke kleur ik dan bestellen moet en of ik wel tevreden zou zijn met het resultaat, vaak laat ik het dan toch maar zitten en blijf ik er maar veder over denken.

Nu heb ik dus deze site ontdekt Findation.
Hier kan je de merken die je altijd gebruikt invoeren, dan het soort product wat je van dat merk gebruikt en als laatste de juiste kleur code’s.

Ikzelf heb het al een aantal keer gebruikt op verschillende manieren en steeds kwamen er wel foundations uit die ik gehad had in het verleden en nieuwe die ik zelf ook op het oog heb. Hoe meer je invoert in de balk hoe mooier zoekresultaat er uit komt.

Ik hoop dat jullie wat aan deze site hebben op de juiste foundation te vinden van wat voor merk dan ook!

Liefs Soraya

bloglovin
facebook
twitter
instagram
pinterest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s