verzorging

oriflame dream cream

Hallo allemaal,

Doordat ik nu zoveel aan het verbouwen ben krijgen mijn handen het heel erg te voortduren. Met schoonmaakmiddelen en wat dacht je van alles verwijderen toch even met je handen proberen nooit goed maar je doet het toch!

Vandaar dat ik naar een handcrème had gegrepen, deze is toevallig van Oriflame en heet dream cream handcréme. Het is een tas formaat wat ik erg ideaal vind. Want ik gebruik het zeer weinig omdat ik nog nooit de perfecte 5 seconden intrek handcrème gevonden heb.
dream cream

Deze verpakking is wit met groen en vind ik persoonlijk erg vrolijk. Het bevat 30 ml. En het ruikt naar kokos, kan het niet helemaal plaatsen maar erg lekker zeker voor je handen.

Het is een gel-achtige crème en trekt snel in de handen omdat het een dunne substantie is. Echter bevat het wel alcohol deze staat halverwege de lijst. (het is een te kleine lettertype ingrediënten lijst op vast te leggen met mijn camera) Na een aantal uur zijn mijn handen nog steeds zacht en voel ik mijn huid niet meer zo erg trekken.
20151027_124629

Deze is een perfect maatje voor in je handtas omdat het zo compact is. Ik die geen hele erge handcrème liefhebber is heeft deze 30 ml met plezier opgesmeerd en zonder gemopper dat het plakt of overal vette vingers achter laat. Kortom een echte handcrème om aan te raden voor in je tas. zeker nu de winterse dagen er aan zit te komen.

Deze handcreme bevat 30 ml en is te koop bij oriflame. Deze heb ik toen mee besteld voor € 1.00 euro, dus ook dat is een leuke meevaller.

Hebben jullie tips voor handcrèmes? of favorieten?

Liefs Soraya

Een gedachte over “oriflame dream cream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s