haar

Remington sleek and curl s1031

Hallo allemaal,

Zonder deze stijltang zou ik echt niet veder kunnen met mijn haren, dit is al jaren mijn grootste vriend en dat zal ook zeker nog zo blijven hopelijk.
ik krijg de tang ook niet helemaal schoon dus excuses voor de foto’s maar wat wil je dan als het al 6 jaar je beste vriend is.

Vandaag een review over de remington sleek and curl s1031
20151027_154700
Je haar stijlen is nooit goed voor je haar en daarom is een heat protector enorm van belang zeker zoals ik mijn haar wekelijks echt een paar keer doe stylen.
hij werd geleverd in een prachte stoffen doos die ik nog steeds in mijn lade heb zitten met tegenwoordig bobby pins en haarclips.

Bij het uitzoeken van een tang vond ik het belangrijk dat ik wel zelf de temperatuur kon regelen zodat mijn haar niet te warm of te koud zou gaan moeten stylen. Deze tang kan van 130 graden tot en met 200 graden warm worden. De platen zijn voorzien van teflon, keramiek en toermalijn en daardoor glijden de platen makkelijk door je haren en “plakt” het als ware niet vast aan je haar20151027_154309op een lage temperatuur krijg je ook al een prachtig gewenst effect en hoef je niet tot 200 graden te gaan, echter heeft dit natuurlijk wel met je haar structuur en dikte te maken. Maar de tang kan genoeg warmte krijgen dus dat zal voor niemand een probleem moeten zijn.

20151027_154750

Er wordt een stoffen hoes mee geleverd om te stijltang in op te bergen. met een beschermende binnenlaag.
20151027_154324Hier zie je de stijltang bladen, ik persoonlijk vind ze lang genoeg en ook de handvat perfect ze worden niet warm. Je kan er ook losse krullen mee maken door middel je haren om de bladen heen te wikkelen en er voorzichtig naar beneden eruit te trekken.
zoals jullie misschien is opgevallen heeft het een draaibare snoer zodat je de tang lekker bewegen kan zonder dat je in de knoop komt te zitten het het lange snoer

20151027_154825 Deze dvd werd ook meegeleverd toen der tijd met uitleg over de tang en ook leuke tips om je haar te stijlen en te krullen. Altijd handig in gebruik zeker 6 jaar geleden want toen had ik veel minder kennis als nu.

20151027_154345 Het bevat een Lock systeem zodat je de bladen dicht kan klappen en mee kan nemen zonder dat het uitsteekt en niet meer in je tas past. Deze werkt door middel van boven naar beneden te bewegen, that simple!

Deze stijltang heeft mij dacht ik toen ongeveer € 50.00 euro gekost en ik zou het zo opnieuw kopen mocht deze ermee stoppen wat ik nog lang niet hoop.

wat voor stijltang gebruiken jullie en waarvoor zijn jullie er zo tevreden over?

Liefs Soraya
20140327_162612 Ik heb geen bril, maar mijn gezicht is er ook niet voor gemaakt XD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s