media·persoonlijk

update

Hallo allemaal,

Van het weekend deed mijn laptop het niet en daardoor is er ook geen blog online gekomen. Gelukkig is het probleem verholpen en werkt alles weer zoals het hoort.

Echter ga ik blog posten van maandag tot en met vrijdag. Het weekend komt er dus niks meer online, Het wordt te druk voor mij voor 7 dagen in de week een artikel te schrijven. Wie weet in de toekomst wel weer (laten wij dat hopen).

Op het moment zit in midden in een super grote verbouwing, tevens volg ik een opleiding en die zit in de eindfase, en werk ik ook nog 4 dagen in de week. Ik houd van bloggen dus kan dit niet stoppen maar even minderen dat gaat wel lukken.

Ik hoop jullie begrip hiervoor te krijgen.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s