geuren

Guess seductive

Hallo allemaal,

Allereerst ben ik blij dat ik weer een blog kan plaatsen, wat een stress kan je hebben omdat je laptop het niet meer doet en ook geen één tot je beschikking hebt. Gelukkig is alles gemaakt en kan ik jullie weer volop laten lezen over mijn beauty producten.

Guess seductive is een geur wat ik al een aantal jaar in mijn bezit heb, ik denk iedere keer als mijn flacon leeg is koop ik een ander geurtje maar dan sta ik bij de winkel en kom ik toch weer met het zelfde thuis en dat is de Guess seductive, ook wel mijn “werkgeurtje” genoemd / door de weeks te gebruiken geur. Ik vind het zonde om bijvoorbeeld een flacon van 90 euro (50 ml) die ik in mijn kast heb staan daarvoor te gebruiken dan ben ik zo snel er door heen.

Deze geur seductive is een verleidelijke en sexy geur. Tevens vind ik de flacon erg verleidelijk door de vormen en strakke lijnen die erin zitten. Er zijn inmiddels meerdere geuren van Guess uitgebracht.

20151027_163937
De verpakking van Guess is een zwart met goud kleurig, ik vind het er netjes uitzien en ook algemeen dat het voor iedereen aantrekkelijk maakt.
20151027_163956
De lijst met ingrediënten van het geurtje.

20151027_164014

Je ruikt de geur bergamot, zwarte bes en peer. Omdat er peer inzit wordt het een frisse geur. Ook bevat de geur een bloemig accent omdat er oranjebloesem, jasmijn en iris inzit. Tevens zit er ook vanille olibanum en kasjmierhout in. Het is een middel matige geur die daardoor zeker makkelijk overdag te dragen is.
20151027_164027

20151027_164043

Deze geur is te koop bij verschillend drogisterijen en kost € 19.95 euro voor 75 ml.
let op deze geur is vak in de actie en kost dan € 15.00 euro.

Liefs Soraya

bloglovin
facebook
instagram
twitter

2 gedachten over “Guess seductive

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s