haar·verzorging

Biosilk thermal shield spray

Hallo allemaal,

We gaan het vandaag hebben over een haar tip die ik jullie graag wil geven, Het is geen nieuw product maar ik en mijn haar zijn er samen verslaafd aan. Zoals een aantal van jullie weten ben ik een echte stijlverslaafde en is het goed van belang om je haar te beschermen tegen de platen van je stijltang. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik dat pas de laatste paar jaartjes ook echt gebruik en niet toen ik alles aan het ontdekken was met stijlen, krullen en föhnen. Maar ik vind dat je wel echt verschil merkt mocht je dit niet gebruiken in je haar.

Vandaag heb ik het uitgebreid met jullie over de Biosilk thermal shield.
20151027_164138

Biosilk heeft en uitgebreid en een complete haarverzorgingslijn die vol met zijde zit.
Deze producten zijn gemaakt om het beschadigd haar te herstellen. Omdat mijn haar erg snel vies en vettig uitpakt met middelen ben ik altijd erg sceptisch. Maar op mijn zoektocht naar een goede haarbeschermer kwam ik uit bij de biosilk thermal shield. Deze doet mijn haar niet vet maken en verzwaard het ook niet gelukkig.

20151027_164157

De ingrediëntenlijst kan je hierboven op de foto zien, deze wordt altijd in volgorde van leesrichting geplaatst met de hoeveelheid die erin zit zo bevat deze spray veel aqua daar begint de lijst mee en weinig eugenol want die staat helemaal onder aan de lijst, altijd handig om te weten mocht je iets zoeken en een ingrediënt liever zo min mogelijk of helemaal er niet in willen hebben ziiten.

20151027_164231

Deze spray heeft een verstuiver waardoor je makkelijk op je haar kunt sprayen van een geringe afstand en toch een groot bereik kan hebben. Ik gebruik voor mijn haar vaak maar 2 á 3 sprayen er beurt voordat in mijn warmte bronnen op mijn haar los laat.
Het product heeft tevens ook een gehele aangename geur wat ik zeker even moest melden. De geur blijft niet in je haar hangen maar dat vind ik persoonlijk ook niet nodig.

Met dit product ziet mijn haar er veel glanzender uit en zeker ook minder pluizig waar ik zelf erg gelukkig van wordt.

Dit product is te koop bij o.a. Douglas en bij professionele kapperszaken.
Thermal shield kost € 14.00 euro voor 50 ML.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Biosilk thermal shield spray

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s