haar

Mijn roze ETI turbodryer föhn

Hallo Allemaal,

Mijn roze ETI turbodryer föhn is al 8 jaar in mijn bezit gok ik. Deze föhn heeft een zeer goede kwaliteit waar ik echt niet meer buiten kan (ook de kleur roze natuurlijk). Ik föhn mijn haar niet veel omdat ik zorg als ik mijn haar gewassen heb het genoeg tijd krijgt om te drogen. Ik heb een föhnborstel die ik wel gebruik om het in model te krijgen. Hier komt nog een review over dames!

eti fohn
Buiten dat deze föhn roze is waardoor ik er al op verliefd ben bevat deze föhn ook:
een motor die 1400 Watt bevat, en je kan de föhn gebruiken met 230 Volt.
Het heeft 2 blaasstanden en 4 verschillende temperatuurstanden. Tevens heeft deze föhn een extra lange kabel waardoor je op een flinke afstand kan föhnen en je niet hoeft te draaien tijdens je droog sessie. Het heeft aan de onderkant een lus zitten en daarmee kan je de föhn gemakkelijk ophangen en ligt hij niet in de weg. Dankzij de verbeterde air-flow droogt het haar 30% sneller dan bij gebruik van andere föhns.
20151027_163200

20151027_163211

Deze haardrogers zijn in verschillende kleuren te verkrijgen dus voor ieder wat wils en het design blijft hetzelfde.
Ze zijn te koop voor € 39.50 per stuk.

Gebruiken jullie vaak een föhn? en wat voor soort föhn?

Liefs Soraya

2 gedachten over “Mijn roze ETI turbodryer föhn

  1. Roze is altijd goed natuurlijk! Op dit moment gebruik ik de fohn alleen voor sommige visagie opdrachten om bijvoorbeeld latex sneller te laten drogen.
    Ik ben wel toe aan een nieuwe, dus wie weet wordt het dit model wel!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s