make-up

YSL blush volupte

Hallo allemaal,

Deze blush vind ik helemaal het einde van Yves Saint Lauren, Het geeft een subtiele roze gezonde gloed op de wangen.

20150916_190642

De verpakking is zoals wij gewent zijn van YSL, een glimmend goudkleurig doosje met daarin een hoesje van stof om je blush te beschermen. De blush zit ook in een glimmend goude omhulsel. met daarin een kwastje toegevoegd.

20150916_190747

Blush Volupté geeft de wangen een kleurrijke gloed. Zelf heb ik de kleur 1-singuliére in mijn bezit. Ze noemen het de toon-op-toonmotief in reliëf dat hulde brengt aan de Mondriaan-jurk. Een stralende kleur gecombineerd met een hart licht om het gezicht te modelleren.

  20150916_190721

Ook zit er aan deze blush een lichte geur die heerlijk ruikt vooral als je het doosje open doet.

YSL blush

hier zie je de blush op mijn wangen aangebracht. Ik houd van subtiel en hier zie je dan ook 1 laagje op mijn wangen, mits ik een feestje heb dan blush ik uit de kast natuurlijk.

Deze blush is bij meerdere parfumerie’s te koop voor een prijs van € 47.95 euro.

Liefs Soraya

5 gedachten over “YSL blush volupte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s