persoonlijk

De layout

Hallo allemaal,

Even een kort berichtje op deze zondag voor jullie beauty’s!

Zoals jullie misschien kunnen zien is mijn layout verandert van mijn blog vanaf vandaag. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat ik mijn blog wil verbeteren door het professioneler te maken, tevens is het belangrijk dat  het meer overzichtelijker is voor iedereen. In de komende tijd worden er nog wat kleine dingen aangepast.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en zeker ook overzichtelijk. Want dat is tenslotte mijn bedoeling. Mochten jullie  Tips hebben is dat  natuurlijk altijd welkom via een reactie.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s