reineging

Clarins one step cleanser

Hallo allemaal,

Wij weten allemaal hoe belangrijk het is om je gezicht te reinigen voordat je het bed weer instapt. Vandaag heb ik een review over de Clarins one step cleanser.

20150916_190100

De verpakking van de cleanser is doorzichtig met een oranje inhoud, het heeft een witte draaidop aan de bovenkant zitten. het is een heerlijke geur (citrusvruchten) die mij ook erg gelukkig maakt als ik mijn huid aan het reinigen ben.

Clarins démaquillant tonic express is een product wat voor alle huidtypen geschikt is. Het is zeker makkelijk voor vrouwen met een druk bestaan want het is een 2-in-1 product. Het reinigt de huid maar gaat ook onzuiverheden tegen die wij allemaal niet willen natuurlijk.

Na een aantal weken gebruik voelt mijn huid super zacht aan vooral rond mijn wangen, na de reinigingsbeurt voelt mijn gezicht zich ook echt fris een echte pluspunt.

Voor gebruik het product schudden omdat de substantie anders niet gemixt wordt. Gebruik dit product op een wattenschijfje en ga hier rustig met een draaiende beweging over het gezicht heen. Werk van boven naar beneden. Pas wel op rond het gebied van de ogen want als het in de ogen komt kan het erg gaan prikken. Ikzelf gebruik altijd aparte reiniging voor mijn oogmake-up.

Dit product is bij verschillende drogisterijen te koop voor € 25.95 euro voor 200 ML

Liefs Soraya

2 gedachten over “Clarins one step cleanser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s