douche·verzorging

Rituals shower gel

Hallo allemaal,

Zoals je zit worden de dagen donkerder en begint het in mij te kriebelen om mijzelf meer te verwennen en dan trek ik altijd alle kastjes weer open kan ik gaan genieten van een uitgebreid ritueel onder de douche. Tevens ook omdat mijn huid ernaar vraagt met dit koude weer. Ik houd dan altijd net even meer van lekkere geuren onder de douche dan in de zomer. Lees jij mee wat ik er van vind?

Vandaar dat ik vandaag over de rituals shower gel wil praten, alleen al voor de geur ben ik er aan verkocht geraakt laat staan het heerlijke schuim effect wat het heeft!

20150731_131323

Ik heb er op het moment 3 rituals douchegel in mijn bezit:
1- yogi flow
2- zensation
3- hammam delight

Je hebt op het moment ook nog de:
1- happy buddha
2-samurai shower
3-tai chi
4-samurai yuzu shower

De verpakkingen vind ik één voor één echt zorgvuldig bij het thema passen, ik vind dat er over na gedacht is. Het is een dop die je indrukt zodat de gel eruit komt.

Je spuit een klein beetje op je handen of washandje wat je zelf het lekkerst gebruiken vind onder de douch en dat is een soort gel substantie, maar dat wordt al snel een luchtige witte schuim dot op je handen. masseer het lekker over je gehele lichaam en je bent weer fris en fruitig als je onder de douche vandaan komt.
image

image

YOGI Flow:
rituals yogi flower
Deze YOGI FLOW is een schuimdouche, en heeft een geur van bloemig en fruitig zoet, er zit een lichte geur van rozen in combinatie met muskus.
Persoonlijk vind ik het een lichte geur had van mij iets sterker gemogen, maar vergeet niet smaken verschillen.

Zensation:
rituals zensation
Zensation is een van mijn favorieten! Deze geur van kersenbloesem is voor mij op het lijf gemaakt. Ik heb hier al zo’n 5 bussen van gebruikt en ben het nog steeds niet zat de geur en het schuim.

Hammam Delight:
rituals hammam delight
 Hammam delight is een frisse neusopende geur voor onder de douche, deze gebruik ik altijd als ik verkouden bent doordat hier Eucalyptus en rozemarijn in zit. Deze geur ruikt erg sterk en daar houd ik zeker van. Misschien niet voor iedereen weggelegd maar eucaluptus houd ik van voor onder de douche.

Deze zijn te koop bij verschillende verkooppunten van rituals voor een leuke prijs van € 8.00 euro en tevens hebben zij ook mooie geschenkverpakkingen dus kan je nog is combineren jou favoriete geur met een scrub of bodylotion!

Hebben jullie ook een favoriete geur? en of doucheschuim laat het mij weten in de reactie’s ben er erg nieuwsgierig naar.

Liefs Soraya

Advertentie

2 gedachten over “Rituals shower gel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s