geuren

tasverstuiver van Burberry body tender

Hallo Beauty’s,

Zoals ik al eerder kenbaar had gemaakt dat ik de “normale” versie van burberry body die in 2011 verscheen echt heerlijk vond. En inmiddels zijn er al verschillende varianten van.
Klik hier voor het hele verslag.

Ze hebben op het moment bij kruidvat een actie lopen van burberry body tender van 45 ml met een tasverstuiver erbij. Dit trok onmiddellijk mijn aandacht en ging ik dus snel op pad om deze actie op te halen. Na wat stress of zij het al binnen hadden gehad en een zoektocht tussen al die rode kratten was het er gelukkig en ging ik als een klein kind uit een snoepwinkel zo blij als ik was weer op de fiets naar huis toe in de hoop dat het net zo lekker zou ruiken als mijn reeds in bezit body geurtje.

Burberry body tender wordt omschreven door velen als een frissere en delicater versie van deze twéé.
Deze bevat de noten zoals Citroen, perzik, appel en absinth. daardoor is het een fruitige geur maar zeker niet scherp in de neus. Veder bevat het ook nog Engelse roos, Theebladen en jasmijn. Hierdoor wordt het ook een echte vrouwengeur.
Dit parfum is ondanks de zachtheid van voor de vrouwelijke neus toch aanwezig, maar zeker niet overheersend.
20151111_214824
20151111_215010
Hierboven zie je de ingrediëntenlijst van deze parfum.

De verpakking alleen al vind ik prachtig en chique. Het is een roze verpakking(I LOVE PINK) en ziet er netjes uit. Dit doosje klap je open en daar zitten dan de twéé staafjes met de tasverstuiver erin die tevens ook al gevuld is. De tasverstuiver is zilverkleurig en heeft een lichte spiegeling erin zitten. de twéé staafjes zijn doorzichtig en is gevuld met licht roze vloeistof.
20151111_214945
Het geurtje is een frissere variant van de burberry body en voor mijzelf nog net iets lekkerder om te ruiken. Ik wist niet dat dit kon. Mijn aankoop is geen miskoop geweest en ik ben er echt superblij mee. De verstuiver is wel iets aan de zwaardere kant maar dat verliest van alle voordelen die het heeft.
20151111_215345

Mocht je interesse hebben gekregen in dit geurtje zou ik het zeker een aanrader vinden, mocht je het geurtje al kennen zou ik het ook aanschaffen want hoe handig is het op jou favoriet in je tas te hebben?

Deze set is nu in de actie bij kruidvat voor € 20.00 euro en dan krijg je 45 ML en de tasverstuiver erbij. De actie loopt tot en met zondag 20-11-2015.

Liefs Soraya

media

2 gedachten over “tasverstuiver van Burberry body tender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s