haar

Pluizig en weerbarstig haar?

Hallo Beauty’s,

Het spreekt ons alle wel aan als ik zeg dat we last hebben van droge haarpunten. Het is ook belangrijk dat je voorzichtig met je haar omgaat zoals niet te veel en te vaak kleuren en of je haar te stijlen. Maar ondanks dat wij ons best doen hebben wij er toch last van haarpunten die droog en pluizig zijn.

20151110_150853

Deze wella enrich elixer zorgt ervoor dat je haarpunten verzadigt en verzegelt wordt. Het zorgt ervoor dat lang haar niet zo weerbarstig is.

20151110_150910

Hier zie je de ingrediëntenlijst van deze wella elixer. De verpakking zoals je kan zien is doorzichtig en erg moeilijk leesbaar.
20151110_150932

Het is een pompje waardoor je de dosering niet zelf bepalen kan, een nadeel vind ik dat je erg weinig product nodig hebt en hierdoor vaak teveel product op je handen hebt en het weg moet gooien.

Je brengt dit product op schoon vochtig haar aan en verdeel dit over de lengtes van je punten. Dit product doe je niet uit je haar spoelen.

Het ruikt heerlijk naar een frisse geur als je het aanbrengt het blijft niet de gehele dag in het haar hangen maar dat vind ik zelf helemaal geen probleem.

Mijn haar ziet er wel glanzender en gezonder uit als ik dit product in mijn punten gesmeerd heb. Ik ben er zeker tevreden mee en zal ook met plezier de rest van het flesje opmaken.

Deze wella enrich elixer is te koop bij verschillende haarzaken en onlineshop voor € 9.50 euro, het is zuinig in gebruik en gaat daardoor wel erg lang mee.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Pluizig en weerbarstig haar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s