make-up

BECCA shimmering skin perfector pressed

Hallo beauty’s,

Na maanden er over gelezen te hebben op verschillende blog’s en de youtube sterren het gebruikt zien te hebben, moest en zal ik zelf ook een becca shimmering skin perfector hebben. Het heeft een aantal maanden ook op mijn wishlist (klik hier voor mijn wishlist blog) gestaan totdat mijn vriend er gek van werd en het cadeau gedaan heeft voor mijn verjaardag. Zo blij als een klein kind ging ik aan de slag met mijn nieuwe highlighter. Ben benieuws of hij de benefit highlighter kan verslaan. (klik hier voor de highlighter van benefit blog)

Ik twijfelde heel erg welke kleur ik bestellen moest maar uiteindelijk heb ik de moonstone laten bestellen door mijn vriend. Omdat het een gouden glinstering bevat, en alles wat goud en roze is daar houd ik van. Dus de keuze was sneller gemaakt dan ik dacht tijdens de bestelling.

Er zijn 4 verschillende kleuren en 2 limited edition:

 • Moonstone
 • Opal
 • Rose gold
 • Topaz
 • Champagne pop (limited edition)
 • Blashed copper (limited edition)

De verpakking van BECCA is eenvoudig bruin met een zilverkleurig opdruk waar BECCA opstaat.
Het is een ronde kunststof verpakking zelf vind ik het geen mooie verpakking maar meningen verschillen gelukkig, ondanks dat mag het de pret niet drukken veder natuurlijk. Het bevat wel een spiegeltje aan de binnenkant wat ik een echte pluspunt vind. Zeker op lange dagen om het even snel bij te werken. Tevens voelt het product ook zwaar aan in de hand, dat is wel iets minder om in je make-up tasje mee te nemen voor een hele dag.
20151110_144416
BECCA beschrijft de kleur zelf als pale gold, het is een zachte (wit)gouden highlighter. Het heeft een zachte gloed wat een mooie warmte afgeeft. Het is een intense kleur en is goed gepigmenteerd.
20151110_144452

Het blenden van dit product gaat erg gemakkelijk en verdeelt zich erg goed over de huid. Het blijft ook mooi en lang op het gezicht zitten.
20151017_185839

Zoals je hierboven kunt zien heb ik de highlighter in de kleur moonstone op mijn neus, jukbeenderen, en bij mijn wenkbrauwen aangebracht. Ik heb zeker geen spijt gehad van mijn cadeautje en zal deze zeker met plezier opmaken.

Deze hebben wij besteld op de webshop van babassu en koste € 43.00 euro. Hier zijn echter niet de limited edition te bestellen dan kan wel eventueel via sephora.

Wat zijn jullie ervaringen highlighters? en wat is jullie favoriet?

Liefs Soraya

12 gedachten over “BECCA shimmering skin perfector pressed

 1. Wat een pareltje zeg! Ik denk dat ik van wat ik ervan heb gezien, ik Moonstone wel de mooiste highlighter vind van Becca tot nu toe! Zeker voor de wat lichtere huidjes; ik denk dat de andere highlighters al snel too much zijn.

  Like

  1. Ja ik ben er ook zo blij mee. Het laat me huid mooi en natuurlijk stralen. En het is zo makkelijk om het naar eigen wensen aan te brengen zodat je niet altijd als een discobal de deur uit hoeft. Liefs soraya

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s