Geen categorie·makeup

Bobbi brown foundation

Hallo beauty’s,

Bobbi brown heeft zoveel keuze’s voor foundation en met name ook voor hele lichte huidtype’s (ook voor hele donkere) en nu was mijn foundation van chanel op en moest ik weer een nieuwe halen hoewel ik echt verkocht ben aan deze wou ik toch weer is wat anders proberen na 3 flacons gebruikt te hebben. Vandaar dat ik voor de Bobbi brown skin foundation stick ben gegaan.

20151110_144652

Deze stick wordt in een zwart glanzend doosje geleverd met daarin de stick, deze huls is ook zwart glanzend (van metaal) en een gouden rand waar de dop afscheiding zit. ook hierop is de witte merknaam gedrukt.

20151110_144835

Aan de onderkant is de kleurcode van deze foundation zichtbaar, Ik heb de kleur 3.25 Cool Beige in mijn bezit. Deze stick zit stevig in de huls en kan je eruit draaien, vind ik een erg prettige manier. Ik zet 3 strepen per wang één op mijn neus en één op mijn voorhoofd. Dit is voor één laag dekking en dat is vaak voldoende voor alledaags make-up. Je kan het van medium dekking tot volledig dekkend aanbrengen door meerdere lagen op je gezicht te aan te brengen. Ik vind het zelf aanbrengen met een stiplingbrush erg prettig, maar hoor genoeg mensen dat die het met een votige spons aanbrengen ook erg prettig vinden. Helaas moet ik nog steeds een spons aanschaffen. Dus heb dat helaas nog niet kunnen vergelijken.

20151110_144734

Ik vind dat het gebruik van deze foundation wel erg snel gaat vergeleken mijn chanel aqua foundation. Maar ben wel tevreden over deze stick want de kleur is perfect voor mijn huid. mijn roodheid op mijn wangen bedekt hij aardig en het blenden gaat gemakelijk. Als ik eerlijk ben zal ik deze stick niet opnieuw kopen en zal ik liever weer een vloeibare foundation willen gebruiken en wie weet wel weer van hun want de ingrediëntenlijst en hoe mijn huid hierop reageert is zeer positief.

20151001_124455

Op deze foto hierboven zie je de foundation na 1 laag dekking. Zoals je ziet heb ik best veel rubor (roodheid in mijn gezicht) door deze stick word mijn gezicht rustiger in zijn geheel en daardoor wordt ik er blij van.

20151018_145118

hier zie je het eindresultaat(zonder flits) en ben ik er zoals je kunt zien erg blij mee doordat mijn gezicht een rustpunt wordt doordat mijn huid egaal lijkt.

Deze foundation stick zijn bij geselecteerde douglas en bijenkorf winkels te koop voor € 39.00 euro en dan krijg je 9 gram product voor.

Hebben jullie last van roodheid in je gezicht? wat doen jullie hiervoor?

Liefs Soraya

12 gedachten over “Bobbi brown foundation

 1. ik heb nog helemaal niks van bobbi brown. Ga altijd richting mac producten maar toch spreekt het me nu wel aan! Binnenkort toch maar eens even kijken dan haha! 🙂

  Like

  1. Ik heb een droge en rode huid maar ik vind het fijn. Ik kan zelf niet helemaal wennen aan de stick maar dat is een persoonlijke mening. Liefs soraya

   Like

 2. Duidelijk geschreven, ik geloof wel dat zo een stick hard gaat in gebruik. Ik wilde ze een tijdje geleden aanschaffen voor mijn visagiekit om te shapen, maar ben uiteindelijk voor andere producten gegaan. Je zou eens kunnen kijken voor de cover sticks Dermablend van vichy. Die schijnen ook mooi te zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s