Geen categorie

Bi-sérum intensif anti-soif van Clarins

Hallo beauty’s,

Ik wil jullie vandaag graag vertellen over deze clarins paris Bi-Sérum Intensif Anti-Soif. Dit zou een intensieve dorstlesser zijn voor de vochtarme huid, nou heb ik zeker in de koudere maanden van het jaar een zeer droge huid en moet ik echt smeren om de wondjes tegen te gaan. Maar ik gebruik deze serum nu 3 weken en wat een verschil merk ik, mijn huid straalt meer omdat het meer gevoed aanvoelt.

20151110_151126

20151110_151145

Zoals je hierboven kunt zien in het glazen flacon verpakt in een kartonnen wit doosje en met rood bedrukt. De flacon zelf is van glas en blauw waar bovenaan een wit pompje zit op het product op je hand te krijgen hierdoor kan je de dosering niet zelf bepalen. 1 pompje is meer als voldoende om je gehele gezicht te verwennen.

20151110_151320

Deze serum zou in 2-fasen werken waardoor alle huidlagen een vocht herstellende kuur zouden krijgen wanneer je het serum aanbrengt. Het product trekt heerlijk snel in je huid en voelt daarna ook lekker fris aan, het plakt niet op de huid wat ik zelf een enorme pluspunt vind.

Zelf gebruik ik deze serum in de ochtend en avond voordat ik mijn dag en of nachtcrème aanbreng.

Deze clarins paris serum zijn te koop bij verkooppunten van clarins en kost € 75.50 euro voor 50 ml. Maar er is nu korting dus mocht je het aanspreken ga dan zeker even langs de drogist bij jou in de buurt.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Bi-sérum intensif anti-soif van Clarins

    1. Ik snap dat het een flinke duit in de spaarvarken is. Maar ze hebben wel is actie voor 25% korting en dat scheelt een hoop. Liefs soraya

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s