haar

Bobbi pins

Hallo beauty’s,

Vandaag hoop ik jullie wat te leren over Bobbi pins oftewel schuifspeldjes worden ze ook wel genoemd. Ik merk dat mensen ze vaak verkeerd om gebruiken. Ja je hoort dat goed. lees snel veder voor hoe je ze gebruiken moet en een aantal tips.

20151117_145535

Toen ik dit voor de eerste keer hoorde dacht ik echt WOUW!! wist ik dit maar jaren geleden dat ik ze nog dagelijks gebruikte op de middelbare school. Inmiddels was ik klaar en begon mijn kappers avontuur en kregen wij snel te horen dat deze bobbi pins veelal verkeerd gebruikt werden ik weet nog goed dat wij allemaal hard lachten en dat we dat niet konden geloven, maar na het verhaal van de docent bleek zelfs meer als de helft inclusief mijzelf het verkeerd gebruikt te hebben.

Zoals je kunt zien is er een lange gladden kant en een ribbel kant. Deze ribbel kant hoort dus op je hoofdhuid te zitten en zorgt ervoor dat de pin blijft zitten en niet makkelijk uit je haar glijd. Nu moest ik dat toen der tijd meteen proberen en het werkte al veel beter dan andersom, Maar het resultaat was nog niet perfect. Nu zijn deze schuifspeldjes helemaal niet mijn grootste vriend, Mocht je er net zoals ik ook last van hebben dat ze snel uitzakken spray dan eerst haarlak erop en plaatst ze dan direct in het haar dit resultaat gaat uren langer mee.

20151117_145858

Je hebt verschillende maten en vormen ervan te koop dus ook daar heb je nog genoeg keuze uit om het beste wat bij jou past te zoeken.

Ik raak ze altijd kwijt ik weet niet of jullie dat probleem ook hebben maar ik bewaar het in een doosje maar dat helpt niet altijd  want uit gewoonte leg ik het alsnog in de la van mijn kaptafel, nu heb ik ontdekt nu ik daar een magneet inleg ze automatisch daaraan blijven hangen wie weet ook wat voor jullie?

Liefs Soraya

 

 

5 gedachten over “Bobbi pins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s