make-up

Bobbi brown corrector

Hallo beauty’s,

Deze corrector van bobbi brown gebruik ik nu ongeveer 2 weken. Ik ben er helemaal verkocht aan en wil jij weten waarom? Lees dan snel veder.

Om te beginnen is een corrector geen concealer. Een corrector is meer dekkend en speciaal bedoelt voor oneffenheden. Deze gebruikt men vaak onder een concealer en boven de foundation voor een optimaal gebruik.

20151110_145015

Deze van bobbi Brown zit in een zwart vierkant doosje, erg strak en netjes is de verpakking. Ik houd er van! De corrector zelf is een klein rond potje met de opdruk bobbi Brown. Binnenin zit een spiegeltje aan de deksel kant. Het is van plastic en is stapelbaar wat mooi en praktisch is, Ik zelf vind dit dit een zeer handige oplossing. Ik heb de kleur light bisque in mijn bezit. Dit wordt speciaal opgemeten volgens de richtlijnen van bobbi brown, hierdoor kan je ook in één oogopslag zien welke kleur voor jou geschikt is uit de gehele collectie.

Het is een cream  / romige substantie. Ik heb al gemerkt dat het zuinig in gebruik is doordat de pigmentatie erg goed is. Wat fijn omdat het aan de dure kant is.

20151110_145103

Ik heb het product zowel met een kwast en vingers geprobeerd. Ik merkte dat ik met de vingers het gemakkelijker en mooier aan kon brengen op het gezcht. Dit doe je door een kloppende beweging te maken, daardoor blend het veel mooier op het gezicht, dit komt doordat de vingers warmte afgeven smelt het product als het ware  en daardoor wordt het mooier opgenomen in de foundation.

20151110_145214

Hierboven kan je zien wat bobbi brown zelf zegt over het product, dus op donkere plekken aanbrengen en met de concealer erover heen. En doormiddel van het af te poederen blijft het mooie resultaat zitten.

Dit product is te koop bij de counters inde bijenkorf en douglas en kots € 28.50 euro voor 1.4 gram.

Gebruiken jullie een corrector of alleen concealer? Of hoe behandelen jullie oneffenheden aan?

Liefs soraya

volg je mij ook al op social media?

5 gedachten over “Bobbi brown corrector

  1. Ha, dit product ken ik niet. Zelf gebruik ik een highlightende concealer van YSL (Touche Eclat) die een heel mooi effect onder de ogen geeft en ook als concealer werkt bij onzuiverheden. Ben benieuwd naar deze van Bobbi Brown! x

    Like

  2. Ha, dit product ken ik niet. Zelf gebruik ik een highlightende concealer van YSL (Touche Eclat) en die geeft een heel mooi effect onder de ogen en werkt als concealer bij onzuiverheden. Ben benieuwd naar deze van Bobbi Brown! x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s