haar

TONI&GUY shampoo & conditioner

Hallo Beauty’s,

vandaag review ik de TONI&GUY shampoo en conditioner, inmiddels zijn de verpakkingen helemaal leeg. Wil je weten wat ik er van vind lees dan snel veder.

toni&guy

Ik had ze al meerdere malen in de winkel zien staan en er verschillende keren mee in mijn handen gestaan, totdat ze in de actie waren dacht ik nu neem ik ze mee en ga ik het is proberen. Ik verf mijn haar al heel wat jaren en zodoende heb ik gekozen voor de shampoo en conditioner voor beschadigt haar.

Wat mij het eerste opviel was dat mijn haar na het wassen erg luchtig bleef en heerlijk zacht aanvoelde wat ik een enorme pluspunt vind. Mijn haar valt snel sluik langs mijn gezicht en pluist enorm veel, maar gelukkig heb ik daar totaal geen last van met deze mooie combinatie. Mijn hoofdhuid wordt van deze shampoo en conditioner ook niet snel vet. Er zit geen sterke geur aan deze combinatie maar dat vind ik persoonlijk helemaal niet erg.

Persoonlijk vind ik het een beetje tegenvallen bij mijn beschadigde punten, hier pluist het erg door de droogheid van alle beschadigingen. Maar door deze combinatie wordt het niet veel minder, Tenslotte is het toch shampoo en conditioner van TONI&GUY.

Het is een mooie ronde verpakking helaas heb ik veel moeite moeten doen om de producten er uit te krijgen omdat je amper tot niet in de verpakking knijpen kan.

Mijn flessen zijn inmiddels leeg en heb ik het met plezier opgebruikt, toch zal ik het niet snel opnieuw kopen omdat ik te nieuwsgierig ben naar andere merken en deze voor mij dan niet speciaal genoeg is. Ik heb zeker geen spijt van mijn aankoop.

Deze shampoo en conditioner is te koop bij verschillende drogisterijen  voor € 11.99 euro per stuk.

Ik ben wel nieuwsgierig naar de stylingsproducten van hun,  hebben jullie hier ervaring mee?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s