make-up

Ysl rouche volupté lipstick

Hallo beauty’s,

Vandaag staat de lipstick van yves saint lauren op de review lijst. Deze listick is uit de lijn “rouge volupté”. Lees jij snel veder wat ik er van vind?

20151124_204721

Ik heb deze lipstick nu een aantal weken in huis, ik heb hem uitgebreid getest en mijn mening is erg matig erover.

Zoals wij gewent zijn van YSL is de verpakking glanzend goud. en de stick is goud met een tussenstuk die de kleur van je lippenstift bevat. In mij geval is dat donker roze.

Om te beginnen zie je hieronder de ingrediëntenlijst van deze lipstick.

20151124_204658

In mijn bezit heb ik de kleur corail jalouse nummer 32. Deze donker roze kleur is van een zachte romige substantie en glijd over je lippen heen met het aanbrengen. Tevens ruikt de lipsticks ook erg fruitig en zoetig wat ik erg fijn vind aan een lipstick. Het pigment van deze lipstick is zeer goed en meestal na 1 keer zit het met de pigmentatie dan ook wel goed. Al vind ik het wel lastig om het direct in 1 keer mooi op de lippen te brengen vanuit de stick zelf, hiervoor gebruik ik toch liever een lippenceel.

20151124_204813

ysl lipstick

Ik vind het een mooie lipstick en zal het zeker met plezier opgebruiken. En dat zal snel gaan want na een uurtje of 3 moet je het zeker weer bijwerken voor het mooiste resultaat. Ik zal het echter nooit meer kopen omdat de romige substantie niet voor mij besteed is heb ik gemerkt.

Deze lipstick is te koop mij verschillende parfumerie’s en warenhuizen te koop voor € 33.00 euro voor 4 gram

Liefs Soraya

2 gedachten over “Ysl rouche volupté lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s