make-up

Wimperkrullers

Hallo beauty’s,

vandag heb ik een aantal tips voor jullie. Wimperkrullers kent iedereen wel, maar hoe haal je het beste uit deze martelwerktuigjes?

Het is belangrijk als je de wimpenkruller gebruikt dat je niet de wimpers zelf beschadigd ermee.

20151125_201741

Er zijn 2 soorten op de markt te koop één metalen wimperkruller of één wimpertang van plastic. Zelf zou ik toch voor de metalen wimperkruller kiezen, deze geven naar mijn mening toch het beste resultaat voor de krul in je wimpers.

Het is van belang dat je de wimperkruller gebruikt voordat je mascara aanbrengt op de wimpers. Als je de tang erna zou gebruiken dan beschadigen je wimpers en kan je zelfs veel wimpers verliezen omdat ze kunnen afbreken. En dat willen wij natuurlijk voorkomen.

20151125_201846

Nog meer resultaat willen? Warm je wimper krullen dan eerst op met een föhn, ja je leest het goed! door de warmte worden de krullen nog intenser, let wel op dat je het maakt kort doet zodat het niet te warm word want je oogleden is maar een heel dun laagje huid en kan niet veel verdragen. Tevens zijn er wimpertangen te koop die al warmte van zichzelf kunnen afgeven deze heten elektronische wimperkrullers, zelf heb ik deze niet in mijn bezit want mijn föhn werkt prima.

nog een laatste tip, wist je dat je maar 2 tot 3 seconden per plek de tang hoeft dicht te knijpen? en dat je dit vanaf de worstel (ooglid) tot aan de punten van je wimpers kan doen? zodat je daar ook net wat meer krul erin kan creëren mocht je dit willen.

20151125_201913

Breng de tang geopend richting je ogen en zorg dat je niet te dicht tegen je ooglid aanzit met de onderkant zodat die niet ertussen kan belanden want dat kan best wel zeer doen zo nu en dan!

Ik hoop dat ik jullie wat tips heb kunnen geven op het gebied van de krultang voor de wimpers, kenden jullie alle tips al?

Liefs Soraya

3 gedachten over “Wimperkrullers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s