make-up

ZOEVA rosé golden eye set vol.2

Hallo beauty’s,

Het is weer maandag vandaag en ik hoop dat jullie allemaal een heerlijk weekend gehad hebben. Ik ben heerlijk wezen klussen en wij hebben heerlijk over de woonboulevard gelopen en hebben eindelijk een bank gevonden naar onze wensen.

Maar vandaag wil ik het graag hebben over mijn kwasten set van ZOEVA, ik heb 2 sets in mijn bezit en vandaag review ik de ZOEVA rosé golden complete eye set vol. 2.

Bij iedere set die je bestelt zit er een kaartje in de etui erbij, hierop staat een naam gedrukt in mijn geval is dat Elisa, deze mevrouw zou de kwasten hebben gecontroleerd voordat ze de verkoop ingaan en mocht er klachten zijn moet je deze naam ook kunnen noemen, dit is een soort contactpersoon.

20151127_125528

Deze set wordt in een prachtige brush clutch small geleverd. Waar de letters ZOEVA opgedrukt staan in het rosé.

20151127_125609

In deze set van zoeva eye set vol. 2 bevind zich de volgende kwasten: (met hun eigen beschrijving van de kwasten) 

 • 142 Concealer Buffer: met de ronde vorm perfect voor het camoufleren van donkere kringen onder je ogen en zorgt voor een heel mooi egaal en natuurlijk resultaat (synthethisch haar)
 • 221 Luxe Soft Crease: een blendingkwast waarmee je je oogschaduw heel mooi kunt blenden en harde lijnen mee vervaagt. Wanneer je een lichte kleur oogschaduw aanbrengt in het binnenste gedeelte van je ogen en een donkere in het buitenste gedeelte kun je de overgang van licht naar donker heel mooi in elkaar over laten lopen met deze kwast (mix van natuurlijk en synthetisch haar)
 • 227 Luxe Soft Definer: zorgt ervoor dat verschillende kleuren (poeder)oogschaduw(pigmenten) mooi in elkaar overlopen en er geen harde lijnen meer zichtbaar zijn (mix van natuurlijk en synthetisch haar)
 • 228 Luxe Crease: een superzacht en fluffy oogschaduwkwastje dat met de ovaalvormige shape heel makkelijk de contouren van het ooglid volgt en is ideaal om (verschillende kleuren) oogschaduw mee te blenden. De kwast geeft een hele mooie zachte finish en is ook heel geschikt voor dames met kleine ogen (mix van natuurlijk en synthetisch haar)
 • 231 Luxe Petit Crease: de ideale kwast voor het accentueren van de crease en het aanbrengen van accenten op het ooglid (mix van natuurlijk en synthetisch haar)
 • 232 Luxe Classic Shader: een medium sized kwast waarmee je (poeder)oogschauw(pigmenten) kunt aanbrengen op zowel het ooglid als in de crease en is dus lekker allround (mix van natuurlijk en synthetisch haar)
 • 235 Contour Shader: met deze medium sized kwast kun je (poeder)oogschauw(pigmenten) aanbrengen op zowel het ooglid als in de crease en is dus lekker allround (synthetisch haar)
 • 238 Precise Shader: een klein, smal kwastje waarmee je heel mooi gedetailleerd te werk kunt gaan. Dankzij het compacte, kleine formaat is het ideaal voor dames met kleine ogen of zogenaamde hooded eyes (mix van natuurlijk en synthetisch haar)
 • 310 Spot Liner: waarschijnlijk het kleinste kwastje dat je ooit gezien hebt. Met dit flinterdunne kwastje kun je heel mooi gedetailleerd eyeliner of een lijntje oogschaduw langs je wimperrand aanbrengen (synthetisch haar)
 • 322 Brow Line: een kort, schuin afgesneden kwastje waarmee je heel makkelijk en mooi je wenkbrauwen kunt inkleuren. Dit kwastje is te gebruiken met zowel poeder als creamy producten en is een echte musthave voor mooi vormgegeven wenkbrauwen (synthethisch haar)
 • 325 Luxe Brow Light: een kwastje gemaakt van een mix van natuurlijk en synthetisch haar met een ronde vorm waarmee je heel mooi je wenkbrauwbot kunt highlighten en accentueren (mix van natuurlijk en synthetisch haar)

De kwasten zijn tot aan de punten van de stelen versiert ook hier zie je in rosé kleur de opdruk ZOEVA staan en aan de andere kan Rosé gold

20151127_125412

20151127_125504

Ik gebruik deze kwasten nu meer als 2 maanden en ben er helemaal verliefd op, ze zijn zo zacht in gebruik en zelfs na een aantal wasbeurten blijven ze zacht. Ook vind ik het een enorme pluspunt dat het zo compleet is dat je echt een super mooie basis set hebt hieraan. Ik mis geen oogkwast in deze set en kan het prima met deze kwasten alleen af.

20151127_125331
Sommigen kwasten zijn maar 1 keer gebruikt, mijn favorieten kwasten kan je er zo uithalen.

Deze set is relatief goedkoop want je betaald € 69.99 euro en dat komt neer op ongeveer € 5.80 per kwast en dat voor deze super goede kwaliteit is dat zeker niet duur.

Deze set heb ik besteld via themakeupspot.nl en werd ook vrij snel geleverd wat wil een mens nog meer?

Hebben jullie ook kwasten van ZOEVA?

Liefs Soraya

9 gedachten over “ZOEVA rosé golden eye set vol.2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s