make-up·reineging

Collistar gentle two-phase remover

Hallo beauty’s,

Volgens mij weten we allemaal hoe belangrijk het is om je make-up na iedere dag te verwijderen zodat je huid weer op adem kan komen, Vandaar dat ik vandaag een review geef van de Collistar gentle two-phase eyeremover.

20151127_123136

De verpakking is doorzichtig met een blauwe dop. Het bevat blauwe en witte vloeistof wat je voor het gebruik moet schudden zodat de verzorgende stoffen geactiveerd worden.

20151127_123233

Deze uiteinde van de dop is zeer handig in gebruik. Je kan hier druppelsgewijs de dosering op je wattenschijfje aanbrengen wat zeer handig is en hierdoor nooit te veel product gebruikt.

Het is belangrijk om een milde reiniging te gebruiken voor je ogen, dit is een heel dun laagje huid en zeer kwetsbaar hierdoor. Deze remover is zeer geschikt hiervoor. Tevens is deze ook zeer geschikt voor waterproof make-up te verwijderen. Ze geven aan dat deze remover ook een hydraterende functie heeft, en tevens een verlichting geeft door de malve en calendula extracten die erin zitten.

20151127_123152

hierboven zie je de volledige ingrediëntenlijst van de collistar two-phase Eye-remover.

Ik heb dit product al enige tijd in gebruik en merk dat het zeer zuinig in gebruik is ik doe hier zeker een aantal maanden mee ook met dagelijks gebruik. Het geeft een zeer fris en schoon gevoel, het laat ook geen vet laagje achter op het gezicht wat ik erg prettig vind. Dit product staat zeker nog wel een tijdje op mijn kaptafel.

Dit product is te koop bij verschillende parfumerie’s en drogisterijen voor € 20.95 euro heb je al een grote verpakking van 200 ml.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Collistar gentle two-phase remover

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s