make-up

Oriflame kwasten

Hallo beauty’s,

Vandaag wil ik de kwasten van oriflame aan jullie laten zien die ik in mijn bezit heb.

20151127_123011

Ik heb één blending brush en één eyebrow brush in mijn bezit, deze heb ik gekregen van een vriendin omdat zij ze dubbel heeft en ik ging ze graag testen natuurlijk. Zelf gebruik in nooit zo een soort eyebrow brush dus ben erg benieuwd.

Ze zijn helemaal zwart van kleur met een opdruk van oriflame die er op staat, ik vind de stelen persoonlijk net iets te lang maar dat mag de pret veder niet drukken natuurlijk, de stelen zijn van hout gemaakt.

20151127_123056

De blending brush loopt iets uiteen met de haren en deze zijn van geitenhaar gemaakt. De geitenharen vind ik niet zo zacht als de haren van mijn zoeva kwastenset. Het pakt een normale hoeveelheid product op en het blend wel makkelijk op de oogleden. hij is voor mij net iets te groot en daarom gebruik ik het op  “thuis” dagen voor over het gehele ooglid mijn oogschaduw aan te brengen.

20151127_123021

Ik gebruik nooit een combinatie van wenkbrauwborsteltje en een wimperkam. Ik was dus erg nieuwsgierig hiernaar, Om te beginnen zijn deze haren enorm hard om te gebruiken op de wenkbrauwen echt niet fijn helaas. De wimperkam heb ik een aantal keren gebruikt maar ik merk dat ik zonder deze kwast het prima zal redden. ik kam nooit mijn wimpers door als ik mascara heb aangebracht. Nee deze kwast is het helaas niet voor mij.

Gebruiken jullie oriflame kwasten? of een combinatie kwast?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s