make-up

Max & More mascara & liner

Hallo Beauty’s,

Zoals jullie in mijn verjaardagsverslag hebben kunnen lezen heb ik dit setje van Max & More van mijn vriendin/buurmeisje gehad. Dit setje bevat een mascara en 2 liners. Ik ga je het per product laten zien.

20151110_145723

20151110_145737

Hierboven zie je de producten in een kartonnen verpakking zitten. niet mijn smaak maar dat wil niks zeggen over de kwaliteit van het product natuurlijk, gelukkig zijn de producten helemaal zwart met witten letters erop gedrukt, bij veelvoudig gebruik slijten de letters er wel af.

20151110_145840

Het bevat één mascara, één liquid liner en één eyeliner pen. De liners bevat 1 product aan weerskanten.

20151110_145908

De mascara beloofd volume te geven aan je wimpers, en welke vrouw wil dat nou niet toch? Ik ben van mening dat hij wel iets van volume geeft maar niet zoals ik gewent ben van andere mascara’s. Tevens na een halve dag dragen worden mijn wimpers erg hard en gaat het aan elkaar zitten het gaat ook pijn/irriteren bij mijn ogen helaas. Nee dit is hem niet voor mij.

mascara action

Helaas vallen mijn ogen wat naar binnen toe en is het altijd lastig om het op te laten vallen mijn oogmake-up, hierdoor vind ik het zelf ook niet te mooi om te donkere kleuren te gebruiken.

20151110_145858

Zoals ik al hierboven aangaf is dit een dubbele pen, Links zie je de liquid liner zitten en rechts de eyeliner pen. Ik heb ook deze twéé met liefde getest en helaas viel dit product weer een beetje tegen. Het ging vlekken halverwege de dag helaas. Maar het aanbrengen van dit product is wel erg gemakkelijk, zelfs voor de grootste kluns van het aanbrengen van liners!!

action liner

Hier draag ik de eyeliner op mijn oogleden. (mijn haar lijkt wel zwart zeg)

eyeliner action

Hier zie je de liquid liner zitten, helaas is het niet intens zwart en gaat het vlekken op ten duur. Ook draag ik de mascara hier van Max & More.

Deze producten zijn te koop bij de action, Hebben jullie ervaring met Max & More producten? Laat het mij weten in een reactie hieronder.

Liefs Soraya

Volg je mij ook al op sociaal media?

4 gedachten over “Max & More mascara & liner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s