verzorging

Dior hydra life

Hallo beauty’s,

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met de dagcrème van dior hydra life met SPF erin, tevens is het een crème die ook de eerste tekenen van huidveroudering terug moet dringen. Dior hydralife is speciaal ontwikkeld voor een jongere huid en daarom ook zeer geschikt om te gebruiken. Het zorgt voor een betere vochtcirculatie in de huid, waardoor je huid meer gaat stralen.

20151127_123259

Zoals je hierboven kunt zien is het een doorzichtig lichtgroen/blauw ovaal potje waar het product van dior inzit.Het is van dik glas gemaakt en weegt hierdoor best wel wat. Het is niet er handig omdat de ronde opening kleiner is en hierdoor niet gemakkelijk helemaal aan de zijkant kan komen. Er wordt wel een spateltje bijgeleverd maar deze was ik alweer vrij snel kwijt. Tevens schijnt dat ook minder hygiënisch te zijn dan met je vingers het product te pakken.

20151127_123311

De hydralife zorgt voor een betere vochtstimulatie in de huid waardoor je huid meteen begint te stralen, hierdoor is deze geschikt voor een jonge huid die normale tot droge huid heeft. De crème voelt vrij licht aan op het gezicht en voed de huid zeker. De crème is wit van kleur en bevat een zeer lichte geur die vrijwel direct verdwijnt als je deze op de huid smeert. Het smeert prettig uit op het gezicht en trekt snel in de huid wat ik altijd een enorme pluspunt vind. Ik krijg na deze crème een fris gevoel.

20151127_123414

Deze Dior dagcrème is al bijna op na vele maanden het gebruikt te hebben. Het voed mijn huid en gaat er zeker door stralen, Over het verouderingsproces kan ik niet oordelen want met mijn 24 jarige leeftijd heb ik daar gelukkig nog niet erg veel last van. Ik merk wel dat de vochtcirculatie beter is geworden door langer gebruik. Ik let zelf niet op bij een aankoop van een product of er SPF inzit. Mocht je de zon ingaan moet je toch smeren en is deze hoeveelheid niet genoeg om je te beschermen.

20151127_123348

De Dior Hydra life bestaat uit veel producten en is zeker het kijken waard mocht je interesse hebben gekregen.

Deze is te koop bij verschillende Dior verkooppunten en kost € 56.00 euro voor 50 ml.

Wat voor verzorging gebruiken jullie?
Iedereen alvast een (sint)weekend toegewenst en tot maandag beauty’s.

Liefs Soraya

14 gedachten over “Dior hydra life

   1. Ja, echt super! Ik kan er echt van genieten als een product goed werkt. Het voelt dan ook elke keer als verwennerij als je het gebruikt!

    Like

 1. Lijkt me heel erg fijn deze huid crème… alleen vind ik de prijs iets te duur om deze te kopen. Verder moet ik uitkijken met crèmes omdat ik snel last krijg van puistjes als ik dat op doe.

  Like

 2. Dat je vochtcirculatie er beter van wordt klinkt heel fijn voor mensen met een droge huid! Ik vind het potje wel mooi, misschien was iets anders handiger geweest om mee te werken. Een goede dagcreme kan wonderen doen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s