feestdagen·sinterklaas

Pakjesavond (Sigma, MAC &..)

Hallo Beauty’s,

Zoals velen van jullie met mij afgelopen weekend pakjesavond hebben gevierd leek het mij erg leuk om te laten zien wat ik ook daadwerkelijk gekregen heb van mijn wishlist en wat ik extra gekregen heb buiten mijn wishlist. (klik hier voor mijn wishlist).

Om te beginnen wat was het een gezellige avond met de gehele familie. heerlijk gegeten lekker meegezongen en dan ook nog cadeautjes uitpakken en de gezichten als je iemand iets gegeven heb en je het goed gegokt hebt zo speciaal zijn die momenten in mijn leven.

20151206_200534

Ik ben aardig gewent dus laten we maar snel beginnen met het laten zien, Ik begin met wat op mijn lijstje stond.

20151206_200603

Eindelijk een badmuts voor onder het douchen. Ik probeer mijn haar minder te wassen en dan wil ik graag dat mijn haar droog blijft. Ik ben hier nogal een kluns in dus we gaan aan een badmuts (alles voor het mooie resultaat) Hoe doen jullie dat met jullie haren?

20151206_200645

Eveneens heb ik van mijn lijstje deze MAC brush cleanser gekregen om mijn kwasten schoon te maken. Ik heb hier veel goeds over gehoord en hoop dat dit wat minder leed bezorgd.

20151206_200706

Tevens heb ik ook deze ZOEVA eyeshadow fix gekregen, Ik ben benieuwd of ik hier net zo blij van wordt las mijn chanel oogschaduwbasis die ik nu gebruik. Erg veel zin in om deze te gaan testen, en uiteraard laat ik het jullie weten.

20151206_200758

Ook heb ik mogen ontvangen deze MAC fix+ spray. Ik ben hier wel het meest nieuwsgierig naar, al die beroemde youtube sterren gebruikt dit dus ik wou en kon niet achterblijven natuurlijk.

20151206_200824

Dit prachtexemplaar stond niet op mijn lijstje maar mocht ik van mijn vriendje ontvangen. Deze Sigma spa brush cleaning glove ik hoop dat dit zoveel leed en tijd zal besparen als ik mijn kwasten weer eens een wasbeurt ga geven. Ik ben hier echt ZO blij mee, wat is het ook een schatje!

20151206_201558

Tevens heb ik ook een toilettasje mogen ontvangen die en roze ❤ en groot genoeg is voor al mijn nieuwe aanwinsten, een roze ❤ schaar voor mijn foto’s te knippen voordat deze in mijn plakboek terechtkomen. Ja ik print nog steeds al mijn foto’s uit en houd het netjes in mijn albums bij, en als laatste maar zeker niet het minste dit oogpotlood van Make-up studio in de kleur wit.

Zoals jullie hierboven kunnen zien en lezen ben ik dit jaar echt totaal niet overgeslagen en kan ik voorlopig weer even vooruit met mijn nieuwe producten en kan ik van de week weer flink aan het testen gaan, ik kijk hier alweer erg naar uit!

Hebben jullie ook pakjesavond gevierd? en wat hebben jullie gekregen?

Liefs Soraya

9 gedachten over “Pakjesavond (Sigma, MAC &..)

 1. Wat een leuke dingen heb je gehad! Brush cleanser die fijn werkt is zo handig om te hebben. Die handschoen van Sigma ziet er best handig uit! Ga je die snel uitproberen?

  Like

 2. Wat een leuke dingen heb je gekregen! Ben benieuwd wat je dan nog voor kerst krijgt, haha! Wanneer ga je die Sigma handschoen proberen? Die kende ik nog niet :O

  Like

  1. Ja ik ook hoor is veel meer dan verwacht. Ik ga het van de week proberen te testen en gelijk een review over schrijven. Liefs soraya

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s