reineging

Foreo luna reinigingstool

Hallo beauty’s,

Vandaag laat ik jullie graag kennis maken met de Foreo Luna voor de normale tot gevoelige huid. Toevallig is het ook nog roze <3. Hiermee reinig ik mijn gezicht iedere dag. Benieuwd wat het is lees dan snel veder!

20151127_130101

Deze tool heb ik nu ongeveer 5 maanden in gebruik en dat iedere avond. Ik kan alvast verklappen dat ik hier erg blij van wordt dus lees snel veder voor de vraag waarom. Het wordt in een kartonnen vierkante doos geleverd. Praktisch en mooi met daarin de Foreo, oplader, beschrijving, opberg tasje en een kaart om je product te activeren voor de garantie.

Dit is wat Foreo zelf ervan zegt:
Gezichtsreiniging en anti-age-werking in één apparaat!
De innovatieve t-sonic-technologie* van de verzorgingstool Luna verwijdert op milde wijze vuil, talg en make-upresten en laat uw gezicht natuurlijk stralen. Daarnaast zorgt dit reinigingsapparaat ervoor dat fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Foreo’s multifunctionele apparaat stuurt transdermale sonische pulsaties over het huidoppervlakte en oefent zo in een korte tijd invloed uit op de structuur en daarmee de uitstraling van uw huid. Uw teint oogt verfijnder en frisser. In slechts 2 minuten elke morgen en avond zorgt de Luna voor een heldere, gezondere en jongere huid.

Voordelen
– Acht intensiteit levels voor een optimale effectiviteit en comfort
– Bij een volledig opgeladen batterij kunt u de Luna gemiddeld 450 keer gebruiken.
– Dit apparaat is volledig waterproof
– De borstels hoeven niet vervangen te worden.
– Door het gebruik van de Luna worden huidverzorgingsproducten beter opgenomen door de huid.
– Het siliconen oppervlakte van dit reinigingsapparaat is niet alleen uiterst hygiënisch, maar ook effectief en zacht.
– Licht en ergonomisch design, makkelijk mee te nemen op reis.

Diep-reinigend:
– Een zichtbaar heldere en schone huid in drie dagen
– Verwijdert vuil, olie en make-upresten
– Verwijdert dode huidcellen

Vermindert de zichtbaarheid van de tekenen van huidveroudering:
– Verfijnt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
– Voor een verstevigende en jongere huid.

Let op:
– Vermijd reiniging op basis van klei, siliconen of korrelige reinigers, omdat deze mogelijk de siliconen reinigingsborstel kunnen beschadigen.
– Wanneer u last heeft van een ernstige huidaandoeningen, dienst u eerst een dermatoloog te raadplegen, voor het gebruik van dit apparaat.

* De t-sonic-technologie zorgen voor 8000 transdermale pulsen per minuut door de siliconen aanrakingspunten.

Dat is een heel verhaal hé? Ik begin maar met het laten zien van de inhoud van de doos.

Hierboven zie je de Foreo met de bijgeleverde oplader en een grijs tasje voor in op te bergen of voor mee te nemen voor op reis wat erg handig is natuurlijk. Ik heb het alleen bij aanschaf opgeladen en tot nu toe werkt het nog steeds.

Zoals je kan zien worden er ook boekjes bijgeleverd met uitleg op welke wijze je de Foreo het beste gebruiken kan op het gezicht. Zowel met de reiniging- kant als de verouderingskant. Ik persoonlijk houd deze routine wel aan en het werkt voor mij ook prettig.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik hem maar 1 keer per dag gebruik en dat is in de avond voordat ik naar bed ga. De eerste paar weken schrok ik enorm van het effect op mijn huid, ik kreeg erg veel puistjes en vond er helemaal niks aan ondanks dat ik totaal geen vuiligheid meer van mijn gezicht eraf haalde als ik met mijn lotion over mijn gezicht ging om mijn routine af te sluiten om mijn nachtcrème aan te brengen. Gelukkig werd ik na een aantal weken beloont doordat mijn puistjes minder werden en mijn gezicht veel meer ging stralen hierdoor. Ik ben zeer verrast door dit effect en heb zeker geen spijt van de aankoop ondanks de prijs die er aan vast zit. Ik moest wel even wennen aan het feit dat je de Foreo in combinatie met water gebruiken moet, maar dat had ik ook alweer snel uitgevonden voor mijzelf wat het beste werkt.En zeker nu ik in ons eigen huisje zit is het veel gemakkelijker.

20151127_130314

De anti-ageing kant gebruik ik nog niet veel eerlijk gezegd normaal staat het nog uit te druppelen in de badkamer van het water. Ik heb hem een aantal keer getest maar kan hier weinig uitspraak over doen ook omdat ik gelukkig nog nauwelijks tot geen rimpels heb. Het voelt wel heerlijk aan om mijn nachtcrème aan te brengen op een masserende manier dat moet ik wel toegeven.

Ik kocht deze bij de douglas en koste mij € 169.00 euro.Met de douglas kaart krijg je wel 10% korting erop en dat scheelt weer natuurlijk. Ik zag van de week dat ze nu een bijpassende reiniging verkochten en die ga ik zeker proberen zodra mijn douglas reiniging op is. Ze verkopen meerdere varianten voor iedere huidtype is er wel één, wist je dat ze ook een mannen versie is? Deze is uiteraard in het zwart.

Wist je dat ze ook tandenborstels verkopen? deze wil ik zooo graag proberen alleen vind ik dit een enorme uitgave omdat ik hier niet zoveel van weet en of het ook echt bevorderlijk is.

Gebruiken jullie een tool in je routine? Of is dit een leuk kerst cadeau voor jou?

Liefs Soraya

Volg jij mij al?
sociaal media

2 gedachten over “Foreo luna reinigingstool

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s