make-up

MAC prep+prime spray

Hallo Beauty’s,

Na een lange tijd wachten heb ik deze MAC prep+prime spray eindelijk gekregen, ik had deze op mijn sinterklaaslijstje geplaatst maar had er snel spijt van want dat betekende dat ik 2 maanden moest wachten en niet zeker wist of ik het zou krijgen. Maar het is eindelijk zover en vandaag laat ik jullie kennis maken met deze spray.

20151209_133638

De verpakking van deze spray bevat groene glitters all over! en de flacon zelf is doorzichtig en de vloeistof zelf ook. Er zit een zwarte draaidop op zodat het in je toilettasje niet kan gaan sprayen. 20151209_132948

Deze spray gebruik ik voor als ik klaar ben met mijn make-up aanbrengen zodat het langer mooi en vooral ook op zijn plaats blijft zitten, Ik merk sinds ik deze spray gebruik dat het ook daadwerkelijk goed blijft zitten. Ook merk ik als ik mij met poeders opmaak en ik deze spray achteraf gebruik het poeder resultaat veel minder zichtbaar is op mijn gezicht.

Deze spray je van een kleine afstand op je gezicht (houd wel je ogen dicht) en het laat even één minuut een nat gezicht achter maar dat is zo weer opgedroogd gelukkig. Tevens volt het heel fris en schoon aan op het gezicht wat ik erg belangrijk vind. Ik ben verkocht aan deze spray en gebruik hem nu al één week vast in mijn routine en dat zal voorlopig niet meer gaan veranderen. Er is een klein beetje uit de spray en als ik het goed inschat is hij vrij zuinig in gebruik, wel bij een normale hoeveel. Ik zie vaak bij de youtube sterren dat ze zoveel sprayen en dan geloof ik wel dat hij echt met een aantal weken zeker wel aan vervanging toe is.

Deze spray is bij MAC te koop in de counters en online of eventueel bij de verkooppunten in de bijenkorf en douglas. Deze prep+prime spray kost € 16.50 euro voor 100 ml.

Liefs Soraya

4 gedachten over “MAC prep+prime spray

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s